Med ett nytt spel på gång har världen drabbats av Harry Potter-feber. Vill du återigen följa med Harry, Ron och Hermione på deras äventyr på Hogwarts?

Missa inte: Prylarna alla Harry Potter-nördar måste ha

Här listar vi var du kan streama var och en av filmerna, inklusive de två senaste tillskotten i serien Fantastiska vidunder. Skrolla vidare eller klicka på den titeln du vill se för att komma direkt till filmen i fråga. Filmerna är listade i kronologisk ordning.

 
Harry Potter

Harry Potter och de vises sten

Harry Potter är en föräldralös pojke som bor hos sina elaka svärföräldrar och bortskämda kusin. Plötsligt börjar konstiga saker hända, ormar pratar med honom och ugglor dyker upp med brev i näbben. Harry visar sig vara allt annat än en vanlig pojke, han är en trollkarl som är antagen till Hogwarts skola för häxkonster och trolldom.

 
Streama

Harry Potter och hemligheternas kammare

Efter ett äventyr som heter duga, bland annat med hjälp av en väldigt personlig flygande bil, är Harry, Ron och Hermione äntligen tillbaka för sitt andra år på Hogwarts. Den här gången med en ny lärare i försvar mot svartkonst i form av den karismatiska Gyllenroy Lockman. Snart befinner sig hela skolan i chock då elever hittas förstenade i korridorerna med skrämmande hot skrivna i blod på väggarna. Vad är det egentligen för röst som väser i väggarna och varför kan bara Harry höra den? Och varför envisas husalfen Dobby med att få Harry utkastad från skolan?
Streama Harry Potter 3

Harry Potter och fången från Azkaban

Harry flyr sin mardrömslika tillvaro hos familjen Dudley efter att av misstag ha blåst upp sin faster. Han får då veta att en av fångarna från ökända trollkarlsfängelset Azkaban, Sirius Black, har rymt och nu härjar trollkarlsvärldens gator. Till råga på allt har ministeriet tillsatt dementorer, fruktansvärda huvklädda varelser som suger all glädje ur de som går förbi, att vakta Hogwarts, och de tycks vara fast bestämda att göra Harrys liv odrägligt.

 


Streama Harry Potter 4

Harry Potter och den flammande bägaren

Harrys fjärde år på Hogwarts är inget vanligt år, det är nämligen dags för skolan att hålla Den magiska trekampen, där elever från de tre största europeiska trollkarlsskolorna möts i livsfarliga tävlingar. Självklart är Harry en av deltagarna och måste slåss mot drakar och undervattensfolk samtidigt som han börjar få känslor för Hufflepuff-eleven Cho Chang.


Streama Harry Potter 5

Harry Potter och Fenixordern

Efter incidenten i labyrinten i fjolårets trekamp möter Harry idel motgångar. Alla tycks tro att det är han som mördat Cedric Diggory och ingen vill acceptera att Voldemort är tillbaka. Professor Umbridge, nya läraren i försvar mot svartkonst, har en förkärlek för penalism och vägrar lära eleverna någonting vettigt. Harry, Ron och Hermione bestämmer sig för att starta en egen motrörelse, Dumbledores armé, där Harry lär sina klasskompisar försvara sig mot svartkonst på riktigt!  


Streama Harry Potter 6

Harry Potter och Halvblodsprinsen

Voldemort är officiellt tillbaka och infiltrerar successivt fler delar av trollkarlsvärlden. Dumbledore och Harry djupdyker i minnen från Tom Dolders barndom för att se om det kan finns några ledtrådar i hur de ska förgöra honom. Samtidigt misstänker Harry att hans nemesis Draco Malfoy har värvats av dödsätarna.


Streama Harry Potter 7

Harry Potter och Dödsrelikerna, del 1

Harry, Ron och Hermione bestämmer sig för att slutföra Dumbledores verk genom att fortsätta jaga Voldemorts horrokruxer istället för att åka tillbaka för sitt sista år på Hogwarts. På sin färd tvingas de utstå hemska plågor och möta sina värsta farhågor, samtidigt som de brottas med inre intriger.


Streama Harry Potter 8

Harry Potter och Dödsrelikerna, del 2

Slutstriden är här och det är dags för trollkarlsvärden att mötas i ett episkt slag på Hogwarts. Efter att ha förstört alla horrokruxer måste Harry Potter själv möta Voldemort. Som profetian säger, ingen kan leva om den andra överlever.


Streama Fantastiska vidunder

Fantastiska vidunder och var man hittar dem

Fem år efter vi fick se sista Harry Potter-filmen kom första filmen i en helt ny serie som utspelar sig i samma universum, den här gången på 20-talet. I Fantastiska vidunder är vår hjälte Newt Scarmander, en magizoolog som med en koffert fylld av magiska vidunder reser över land och rike för att rädda dessa fantastiska varelser. I New York blir han inblandad i en helt annan konflikt, där mugglare (eller no-majs som amerikanarna kallar dem) börjar få nys om trollkarlsvärlden.


Streama Fantastiska vidunder 2

Fantastiska vidunder: Grindelwalds brott

Grindelwald flyr från Azkaban och börjar värva följare som delar hans vision att trollkarlar och häxor bör härska över mugglare. Dumbledore ber Newt att hjälpa honom hindra Grindelwald från att förverkliga sin plan genom att ta kontakt med Credence, en föräldralös pojke som efter en fruktansvärd uppväxt nu har anslutit sig till Grindelwald. Vem är Credence egentligen? Och varför kan inte Dumbledore gå emot Grindelwald?