Uppdatering (2019-12-08):

Priserna på Oneplus-telefoner har gått upp på senare år, men nu visar renderingar baserade på läckor om Oneplus 8 Lite att denna telefon kan bli något av en återgång till lägre priser för Oneplus. Renderingarna har läckts av Onleaks och 91Mobiles och visar en telefon som antas hamna under Oneplus 8 och Oneplus 8 Pro på prisstegen, när dessa väl släpps.

Telefonen ska ha ”bara” två kameror på baksidan, och inte den lenare 90 Hz eller till och med 120 Hz oled-panelen som kan hamna i de dyrare modellerna.

Allför stora kompromisser vad gäller funktioner verkar det dock inte bli tal om, och därmed inte heller en extrem budgetvariant av Oneplus – bara en något lägre prissatt modell. Kvar väntas saker som en 6,4 eller 6,5 tum stor skärm finnas, liksom möjligen en fingeravtrycksläsare under skärmen.

Oneplus 8 Lite väntas visas under första halvan av 2020.


Tidigare:

Nu börjar de första uppgifterna dyka upp om Oneplus kommande mobil Oneplus 8. Sedan tidigare har Oneplus sagt att deras framtida mobiler kommer ha 90 Hz-skärmar likt årets Oneplus 7T.

Läs även: Test - Högt betyg till nya Oneplus 7T: Många välkomna nyheter

Men nu verkar det som att skärmen på kommande Oneplus 8 Pro rentav kan bli företagets första på hela 120 Hz. Tidigare har vi exempelvis sett den uppdateringsfrekvensen i Asus spelmobil ROG Phone 2

Uppgifterna kommer från industriläckan Max J. som på Twitter postat en bild som visar "120 Hz" med kommentaren "be a pro". Något som han senare fick förtydliga relaterade till en Oneplus-produkt.