Sony WH-CH510: Blandade resultat

Sony WH-CH510

Sonys hörlurar WH-CH510 är billigast i testet och det märks tyvärr på flera sätt. Samtidigt imponerar de med bäst värden av samtliga lurar på några punkter. Kort sagt en väldigt blandad upplevelse.

Sony WH-CH510 är väldigt plastiga och andas allt annat än kvalitet. De har ingen stoppning upptill, så för en korthårig person (som undertecknad) skaver de ovanpå huvudet. Dessutom sitter de hårt åt runt öronen. De är plattbara, men inte vikbara. Knapparna är visserligen stora, men är också lite svåråtkomliga. Sony WH-CH510 är också de enda hörlurarna i vårt test som inte går att ansluta till ljudkällan med en ljudkabel.

Ljudet är knappt okej, men inte mycket mer. Basen är lite murrig och otydlig, men mellanregistret och diskanten får godkänt. Överlag är ljudet dock lite grötigt och otydligt. De klarar dock av hög volym utan missljud.

Sony WH-CH510 är som sagt billigast i vårt test, men de är även hörlurarna med bäst batteritid (imponerande 35 timmar). De är med sina 131 gram också lättast, även om de flesta av de andra hörlurarna sitter bekvämare på huvudet.

Omdöme

Sony WH-CH510 bjuder på en blandad upplevelse. Å enda sidan är de lättast, billigast och har bäst batteritid i vårt test. Å andra sidan är ljudkvaliteten tveksam, de sitter obekvämt och går inte att ansluta till ljudkällan med en ljudkabel. Slutresultatet är godkänt, men inte mer.

Specifikationer

Produkt: Sony WH-CH510
Tillverkare/kontakt: Sony, sony.se.
Vikt: 131 gram.
Batteritid: Upp till 35 timmar.
Passningstid: 200 timmar.
Funktioner knappar: På/av, svara/lägg på, volym, skippa låt framåt/bakåt.
Mikrofon: Ja.
Trådlös anslutning: Bluetooth 5.0.
Anslutning via ljudkabel: Nej.
Vikbara: Nej.
Plattbara: Ja.
Färger: Svart, blå, vit.
Cirkapris: 550 kronor.
Pris: 399 kronor hos Netonnet.

plus

Lätta.
Billiga.
Bra batteritid.
Plattbara.

minus

Sitter obevämt.
Går ej att ansluta via ljudkabel.
Tveksam ljudkvalitet.