Då HUI verkar ha bestämt sig för att numera enbart välja ut verklighetsfrånvända saker som ”årets julklapp” känner vi på M3 att det finns ett hål att fylla: Vilken är egentligen årets julklapp – som någon faktiskt vill ha?

Läs även: Därför är årets julklapp från HUI ett skämt

Som Sveriges största pryl-konnässörer är det förstås hårda paket vi främst vill hitta under granen. Men då teknik blir en allt större del i alla aspekter av allas liv vågar vi även påstå att det är fler än vi på M3 som skulle föredra en teknikintresserad tomte framför en lådbyggande dito.

Så därför…

*Trumvirvel och fanfar*

… presenterar M3 nu:

Årets prylklapp 2019: True wireless-hörlurar!

Årets julklapp true wireless

Det finns ingen produktkategori som har växt så snabbt som trådlösa små hörlurar. I år har alla tillverkare spottat ur sig modeller. Dessutom är true wireless-lurarna omåttligt populära i alla segment, inte bara hos de mest tekniktokiga. Det har vi sett i alla olika kanaler, från mejl från er läsare och statistik från artiklar, till våra samtal med branschfolk och marknadsansvariga.

Dessutom har det hänt väldigt mycket med de trådlösa hörlurarna, både funktionsmässigt och med pressade priser.

De flesta true wireless-modeller klarar idag röststyrning och har appar för avancerade inställningar. Allt från justering av ljudbilden och uppdatering av mjukvara till hur mycket av omgivande ljud hörlurarna ska släppa igenom.

De kanske mest kända och populäraste true wireless-hörlurarna på senare tid är Apple Airpods och nyligen släppta uppföjaren, Airpods Pro. Men det finns otaliga modeller för alla olika plattformar.

Så, vill du ge bort en riktigt åtråvärd produkt i julklapp, till bra pris – då är true wireless-hörlurar definitivt något du bör kolla in!

Här hittar du våra tester av de senaste true wireless-hörlurarna som har fått högst betyg:

God jul!
/M3 redaktion

Ps. Snart är det även Black Friday och ytterligare en chans att knipa ett par hörlurar till ännu bättre priser. Följ vår bevakning här så missar du inga deals.