Hitta bästa erbjudanden

Här listar vi de erbjudanden på teknik och prylar som vi tycker är mest intressanta på nätet just nu. Vi premierar prylar vi har testat eller är riktigt sugna på att testa. Vi dubbelkollar alltid så noggrant som möjligt för att försäkra oss att det inte är en "falsk" kampanj, det vill säga att det finns konkurrenter med bättre priser. För att inte ge sken av en större rabatt än vad det faktiskt är har vi vid ordinarie pris angett det cirkapris som andra återförsäljare säljer produkten till som lägst.

Självklart sitter vi dag och natt och finkammar nätet efter bästa teknikerbjudandena. Här hittar du alltid bästa teknikerbjudandena just nu inom följande kategorier:

Cyber Monday: Alla kategorier

Här är ett axplock av alla butiker som har Cyber Monday-rea

Vad är Cyber Monday?

Är det för stor belastning på din valda webbutik? Eller hann du bara inte lägga ordern i tid? Bli inte alltför deppig om du råkar missa Black Friday helt. Numera har de största handelsföretagen infört ”Cyber Monday”, en förlängning av rean som väntas växa på samma sätt som Black Friday gjort de senaste åren.

När är Cyber Monday?

2022 infaller Cyber Monday den 28 november. Veckan som följer efter Cyber Monday kallas för Cyber Week. Här väljer många företag och återförsäljare att behålla sina erbjudanden, eller kanske till och med introducera nya, under hela veckan.

Vad behöver jag tänka på inför Cyber Week?

Om du är ute efter en specifik pryl kan det vara en god idé att kolla in det nuvarande priset i god tid. Cyber Monday är nämligen inte en garanti på att alla varor prissänks avsevärt. När det gäller märkesprodukter bör du även hålla koll på varornas specifikationer. Bara för att det står Sony på produkten betyder det inte att varan har den senaste tekniken.