Sony WF-1000XM3 är ett par extremt läckra true wireless-hörlurar med riktigt grym aktiv brusreducering som dessutom går att ställa in efter just dina preferenser. Sony har även även imponerat sedan en tid tillbaka med NC-lurar i over-ear-klassen.

Läs även: Bästa true wireless-hörular – stort test

De här nätta True Wirelesslurarna klarar hela sex timmars uppspelning på en laddning, vilket är förhållandevis bra. Och den tillhörande appen låter dig finjustera ljudinställningarna och välja om du vill släppa igenom röster eller inte, för att nämna en del av funktionerna med WF-1000XM3.

Sony

Ljudmässigt levererar Sony i vanlig ordning och man har lyckats riktigt bra med framförallt basåtergivingen, något som inte är det lättaste i det här segmentet med tanke på de pyttesmå elementen. Överlag är återgivningen både engagerande och dynamiskt, även med brusreduceringen aktiverad.

De är inte jättebilliga men om du är ute efter ett par riktigt bra True Wirelesslurar som levererar ljudmässigt och som är snygga och gedigna, då är dessa ett utmärkt val. Och en självklar produkt att finnas med på årets lista över de coolaste prylarna som passerat redaktionen under året.

Namn: Sony WF-1000XM3

Produkttyp: True Wireless-hörlurar
Tillverkare: Sony
Testad: Augusti 2019, läs testet här
Pris: 1 990 kr hos Netonnet

Årets Coolaste prylar 2019 – hela listan