LG Electronics släpper nu sina in-ear-hörlurar Tone Free BHS-FN6 i Sverige.

De nya hörlurarna lovar en "exeptionell lyssningsupplevelse med naturtroget ljud" genom Meridian Audio-teknik som bygger på digtal signalbehandling för att simulera upplevelsen av att lyssna på riktiga högtalare. 

Hörlurarna kommer med anpassad utformning för bekvämare passform, IPX4 för skydd mot vatten, regn och svett, röst- och touchstyrning och ett UV nano-etui som eliminerar bakterier på öronsnäckorna när de laddas. Genom ultraviolett ljus eliminerar etuit 99,9 procent av bakterierna E.coli och S.aureus 2 från de giftfria, allergivänliga silikonpluggarna och det inre nät som skyddar själva högtalaren. 

LG Tone Free
Tone Free BHS-FN6.

Fulladdade utlovar hörlurarna sex timmars användning och totalt 18 timmar ihop med etuiet. Laddningsetuit kan också ge upp till en timmes lyssningstid på fem minuters laddning.

LG Tone Free BHS-FN6 kommer i två färger, matt "Stylish Black" och blank "Modern White". Rekommenderat pris ligger på 1 499 kronor. Högst upp i artikeln hittar ni en video från när vi kollade in Tone Free-konceptet på CES-mässan i början av året.

Läs också: Panasonic har byggt dammsugare för Airpods