Visst är det kul att köpa någonting dyrt och fint. Vi går exempelvis runt med telefoner i våra fickor som kostar runt 10 000 kronor i runda slängar. Varför inte gå omkring med något i öronen som kostar ännu mer?

Louis Vuitton har samarbetat med Master & Dynamic för att släppa nästa generation i sin serie Horizon Earphones. De är inte bara en fröjd för ögat, de är utvecklade tillsammans med företaget Master & Dynamics, som gör riktigt bra grejer.

De nya hörlurarna har enligt sajten Mashable stöd för induktionsladdning, brusreducering samt begåvats med transparent ljud så du kan lyssna på musik men även uppfatta ljud runt omkring dig. Horizon ska klara av att spela musik upp till 10 timmar innan de behöver laddas. De har även Bluetooth 5.0.

Låter som ett klipp eller hur? Priset? Tja, i USA kostar de 1 000 dollar. I Sverige med moms lär de hamna på runt 12 000 kronor. Om du tycker att det är i det mesta laget kan du i stället köpa Master & Dynamic's MW07 Plus. Då får du i princip samma hörlur med till det facila priset 3 000 kronor.