Vi rapporterade tidigare att premiären för Warcraft 3: Reforged har varit minst sagt skakig och att fansen varit mycket besvikna, för att inte säga arga, på remaken av klassikern Warcraft 3.

Kritiken handlar om att spelet inte upplevs som tillräckligt färdigt, att det finns mängder av tekniska problem, att saker som spelare känt utlovats inte finns med och att Blizzard sagt att de nu kommer äga rättigheterna till allt innehåll som spelare skapar i spelet.

Nu rapporterar Kotaku att spelare vid returer inte längre behöver gå genom den vanliga processen där de behöver säga vad som är fel på spelet för att få pengarna tillbaka. Så länge de haft spelet ett tag och spelat det går det istället att få pengarna tillbaka direkt.

Blizzard har själva också svarat på kritiken och säger att de tar till sig av feedbacken. De säger att de kommer fortsätta stödja och uppdatera Warcraft 3: Reforged under lång tid framöver och att framtida uppdateringar kommer hantera tekniska buggar och brister.

Blizzard upprepar däremot vad de tidigare sagt om att de valt att inte längre skapa några nya mellansekvenser till spelet, likt de sa när remaken först presenterades. Blizzard kommenterade inte heller kritiken gällande att företaget nu kommer äga allt spelarskapat innehåll.

Läs också: Saknar du Flash-spel? Här kan du spela över 30 000 stycken!