Det är visserligen inte bekräftat, men i stort sett allt pekar på att Samsung ikväll lanserar tre nya telefoner, och att man tar hoppet från Galaxy S10 till S20. Eftersom rykteskvarnen redan gått varm i flera månader tyder de många läckorna på att de får namnen Galaxy S20, S20 Plus och S20 Ultra.

Bland de hetaste spåren rent funktionsmässigt nämns 5g (så klart!), 120 Hz-skärmar och kamerariggar som ser ut att bli något i hästväg. Samsung har som bekant tagit fram en 108-megapixelsensor som först hamnade i Xiaomi Mi Note 10, och kvällens absoluta lågoddsare är att Samsung nu sätter den i sina nya Galaxy-telefoner.

Annat vi väntar oss åtminstone få se en skymt av är den vikbara mobilen Galaxy Z Flip. Samsungs andra satsning på produkttypen ser ut att vikas på längden snarare än bredden och alltså påminna mer om Motorola Razr än egna Galaxy Fold.

Ytterligare produkter som läckt generöst innan officiell lansering är true wireless-hörlurarna Galaxy Buds Plus och den lilla smarthögtalaren Galaxy Home Mini. Alla lanseringar utöver detta får ses som en bonus.

Galaxy Unpacked drar igång kl 20.00 svensk tid. Själva evenemanget hålls i San Francisco, men tillverkaren anordnar dessutom förhållandevis lokala evenemang. I London, exempelvis, där M3 är på plats i form av Evelina Galli som väntar spänt på att få sätta tänderna i Samsung-nyheterna efter eventet.

Givetvis livesänds även presentationen online. Via den inbäddade videon högst upp i artikeln kan du ta del av allt som händer på scen. Tagga till nu så hörs vi framåt kvällen om inte förr!