Du vill inte tillhöra den skaran som packar upp sin telefon och bland det första de gör är att tappa den i backen med i bästa fall lite skrapsår och i värsta fall sprucken skärm, vräkning av kronofogden och ett tvångsbesök på Skansen under lågsäsong. Här är skalen som skyddar din nya Samsung Galaxy S20. 

För minimalisten

Minimalistiskt

Tjusigt rött plånboksfodral till Samsung Galaxy S20+. Finns ficka för ett kreditkort. Tillverkat i PU-läder.

Kostar 229 kr hos CDON


Minibio

Minibio galaxy s20

Med skalet Armor förvandlar du snabbt och förmodligen lika enkelt din sprojlans nya Samsung Galaxy S20 till en minibio. Perfekt på resan!

Kostar 99 kronor hos CDON

Tuffa tag

urban armor gear galaxy s20

Urban Armor Gear ger din telefon mer skydd än en målvakt har. UAG Monarch är ett skal som klarar dubbelt så mycket som militären kräver. Skalet är lätt men är uppbyggt med fem lager, vilket borgar för ett bra stötskydd. Baksidan är klädd i läder och dessutom fungerar trådlös laddning när skalet är på.

Kostar 499 kronor hos Phonelife

Transparent

Genomskinligt och fint

Ares Clear Case är ett heltäckande skal med genomskinlig baksida och stötskyddande kanter till din Samsung Galaxy S20. Skalet har en baksida i polykarbonat samt en dito till skärmen. Du har tillgång till alla knappar, anslutningar samt fingeravtrycksläsaren. Stödjer trådlös laddning.

Kostar 449 kronor hos Phonelife

För den stilfulle

Stilfullt

Vad sägs om ett cognacsfärgat plånboksfodral, det har väl såväl du som din nya telefon förtjänat? Fyra stycken fack för dina kort, sedelfack samt öppning för kameralins. Passar Galaxy S20+.

Kostar 249 kronor hos CDON


För modeslaven

mobilskal galaxy s20

Fashion Case Galaxy S20 Port Laurent Marble är ett mobilfodral för dig gillar marmorimitation med guld. Skalet är tillverkat i stark, flexibel plast som skyddar din telefon mot skador, stötar och smuts. Skalet kommer från Ideal Concept, vilket gör det kompatibelt med alla fodral, hållare och fästen från Ideal Of Sweden.

Kostar 299 kronor hos Phonelife


Mmm, doughnuts

Mmmm!

Varför förvandla din telefon till en pluska när du i stället kan pryda dess baksida med färgglada munkar? Det är litet pris att betala ha lite sedlar i fickan när skalet garanterat kommer att orsaka ett och annat ”wow, det är ju ascoolt”.

Kostar 79 kronor hos CDON


Mjau, så läckert!

Mjau

Vi fortsätter på temat tecknat. Katter är det som gör internet värt att surfa på. Alla vet att en liten kattunge kan få den grinigaste människan på bättre humör. Nu kan även din telefon bidra till förbättringshumörverksamheten – köp ett skal med katter!

Kostar 79 kronor hos CDON


Gult är inte fult

Gult är fint

Här är ett mjukt och skönt silikonskal till Galaxy S20. Skalet omsluter telefonen som en hand i handske med ett stötdämpande silikonlager. Sa vi att den ligger bra i handen? Inte? Den ligger bra i handen! Finns även i rosa, svart och rött.

Kostar 119 kronor hos Phonelife