Sist du gick in i badrummet kunde du konstatera att det är kalt, kallt och du har ett badkar som inte gör någon glad. Inne hos grannen hör du glad sång. Han har en utomhusjacuzzi med inbyggd stereo. Du har inte ens en portabel transistorradio i ditt badrum. Som tur är går det mesta att fixa till, inklusive ditt badrum. Vi kan inte visa hur du renoverar, men vi kan guida dig till de coolaste badrumsgrejerna för inomhus- och utomhusbruk som du kan äga.

Havets konung

Neptunus

Neptunus är ett lyxigt spabad för utomhusbruk med plats för fem personer. Du får tre stycken kuddar samt möjlighet att reglera såväl bubblor som värme och ljus. Spabadet är isolerat efter nordiskt klimat (vad det nu betyder efter den här vintern återstår att se). I priset ingår även ett lock i svart till spabadet.

Kostar 60 000 kronor hos LM Spabad


Smidig massage

Royal

Royal 190 S är ett massagebadkar som passar i de flesta badrum. 36 massagemunstycken, 24 för vatten och 12 för luft, ser till att din kropp slappnar av efter en hård arbetsdag. Har sköna funktioner som fm-radio, bluetooth, led med dimmerfunktion, nackkuddar och överfyllnadsskydd.

Kostar 24 000 kronor hos PM-Hem.se

För den som vill ha lyx

Jacuzzi

Det största spabadet från det klassiska märket Jacuzzi med plats för upp till 9 vuxna. Den definitiva jacuzzin för dig som vill ha något alldeles extra. J-495 har massagesystem, ljusspel, samt reningssystem. Det här badkaret tillverkas efter beställning. Leveranstiden är ungefär 12 veckor. Och det är hysteriskt dyrt!

Kostar från 303 400 kronor hos Folkpool


Plats för två

Angel

Vad sägs om en soft duschkabin med inbyggd ångbastu? Perfekt för den som inte har världens största badrum eller tomt med plats för ett bubbelbad. Duschkabinen Angel har plats för två personer, möjlighet att sitta ned, bada ångbad och få massage av vattenstrålar. Bäst av allt är att den inte kostar en hel årslön.

Kostar 20 000 kronor hos LM Spabad

Snyggt och stiligt

Swebad

Snajdigt bubbelbadkar för inomhusbruk. Grannen må ha mittbena, men du har ett Swebad Idea bubbelbadkar! Finns i olika konfigurationer där du kan välja mellan allt från vattenmassage, ryggmassage, fotmassage och sidomassage till en digital oled-kontrollpanel med elektronisk av och på, samt reglerbar massageintensitet. Och ej att förglömma: halogenbelysning.

Kostar från 26 900 kronor hos badshop.se

För den ensamme

Arrow

Återigen en ljuv förening av dusch och ångbastu. Denna smidiga och runda ångdusch för en person har takdusch, kroppsduschar, fotmassage och en reglerbar massagehanddusch med tre olika typer av strålar. Med hjälp av en led-display kan du kontrollera samtliga funktioner. För att göra det än mer mysigt i din ensamhet kan du glädjas åt takbelysning och färgskiftande väggbelysning. Givetvis har Arrow 6106 dessutom bluetooth.

Kostar 12 634 kronor hos badshop.se


Analog skönhet

Hansgrohe Axor Massaud

Här finns inga bubblor, jetstrålar som spolar bort tupén eller blinkande ljus. Däremot ett sjukt snyggt fristående badkar som lystrar till namnet Hansgrohe Axor Massaud. Funktioner? Du kan bada i det. Du kan även bjuda hem grannarna och tillsammans med dem beundra underverket. Rymmer hela 391 liter vatten.

Kostar 124 000 kronro hos badshop.se