Drygt ett år efter att Sennheisers rosade Momentum True Wireless-proppar dök upp på marknaden är uppföljarna här. Momentum True Wireless 2 kommer med flera förbättringar, men framför allt noterar vi att de inkluderar aktiv brusreducering.

En annan nyhet är att batteritiden utökas från drygt 4 till 7 timmar på en laddning, och kan utökas till 28 timmar om du laddar propparna i det medföljande fodralet. Även formatet har slimmats med 2 millimeter, något som enligt Sennheiser dessutom förbättrar passformen. Kapslingsklassningen ligger återigen på IPX4 och torde se till att du kan svettas med dem på gymmet utan problem.

Stort test: Bästa trådlösa hörlurar med true wireless

Sennheiser trycker också på att Momentum True Wireless 2 har utmärkt passiv ljudisolering – kombinerat med den aktiva brusreduceringen bör du alltså kunna lyssna på musik på relativt behagliga ljudnivåer utan att störas av ljud utifrån. Transparent Hearing-funktionen låter användaren släppa igenom ljud utifrån när så önskas.

Momentum True Wireless 2 släpps till försäljning i april, och då i svart. En vit design kommer senare under året, och priset för Sennheisers nya proppar landar på 3 190 kronor.