Du vill inte stå där med tvättad hals medan grannskapet skrattar åt din trasiga skärm. Istället för att tröstäta en dubbel carbonara i hemmets dunkla vrå och sedan punga ut tusentals kronor för en reparation gör du bäst i att läsa den här artikeln om mobilskal till din telefon.


Praktiskt

Carbon Flex

Fodralet Carbon Flex för Huawei P40 Pro utstrålar inte flärd, men däremot ”jag är praktiskt lagd”, ty särskilt flärdfullt är det inte. Däremot är det tillverkat i ett hållbart och flexibelt material med kolfibertextur. Gör vad det är tillverkat för: skydda din telefon. Finns även i rött och svart.

Kostar 139 kronor hos Lux-Case


För äventyraren

Armour Guard

Armor Guard till Huawei P40 Pro är designat för dig som vill skydda din mobil. Kombinationen av slitstark hårdplast och mjukt silikonmaterial ger ett bekvämt grepp och skyddar mot skador och stötar. Dessutom enkel åtkomst till alla kontroller.

Kostar 149 kronor hos Lux-Case


Korthållare

Korthållare

Enkelt funktionellt fodral för Huawei P40 Pro med tre fack för kreditkort, en större ficka och magnetisk lås. Både skyddar din telefon och dina betalkort. Dubblerar också som stativ när du vill använda telefonen som bio. Tillverkad i konstläder och finns i mängder av olika färger.

Kostar 199 kronor hos Lux-Case


Naket

0.3 Nude Cover

0.3 Nude Cover är ett ultratunt skydd, perfekt om du inte vill förändra telefonens utseende eller storlek. 0.3 Nude Cover ger enkel åtkomst till telefonens reglage, är tunt och skyddar telefonen mot repor och är dessutom Qi-kompatibel.

Kostar 205 kronor hos My Trendy Phone.

Genomskinligt

Genomskinligt

Enkelt mobilskal för din Huawei P40 Pro i ett genomskinligt utförande. Skalet är tillverkad i ett gummerat material som ger dig ett bra grepp om mobilen samtidigt som det skyddar mot stötar. Perfekt för dig som inte vill gömma en snygg telefon bakom färgad plast.

Kostar 79 kronor hos skal-man.se