Jepp, vi pratar små kompakta stereoanläggningar. Perfekta om du vill ha lite bättre ljud, större stereoseparation och framför allt högre ljud. Jo, en liten kompakt stereo kan låta en hel del. Och framför allt blir ljudet mycket bättre när högtalarna står en liten bit från varandra.

Kan det mesta

Pioneer

Pioneer X-CM56D är härligt retrobrun och är ljudstark nog för att fylla torpet med skön musik från valfri artist förutom Tomas Ledin. Kan spela cd-plattor, fm & dab-radio, lirar över bluetooth samt via usb. Har även ett otroligt vettigt pris.

Kostar 2 430 kronor hos Proshop


Retromästaren

Soundmaster

Soundmaster NR545DAB är inte bara otroligt brun, den är lika retro som färgen kommunalbrun. Kan spela upp det mesta, cd-skivor, mp3, dab & fm-radio samt vinylskivor! Jorå, den har dessutom valen 33 eller 45 rpm. Vad säger ni? Vi säger världsklass och ja tack.

Kostar 2 990 hos Computersalg


Pianolackat

Yamaha

Yamaha MCR-N870D är ett ypperligt litet kompakt system med möjlighet till streaming via ditt nätverk. Högtalarna är pianolackade, så se till att du ställer dem synliga. Har inbyggd cd-spelare, grejar Spotify Connect och Airplay. För knappa 10 000 kronor får du ett system som låter riktigt bra.

Kostar 9 990 kronor hos Lars Bengtsson


Kraftfullt paket

Philips

Philips BTB8000 kommer med två basreflexhögtalare som kommer att ge dig och dina ovetande grannar ett skönt basmuller när du vräker på Evig Vandrar. Mer skoj är att stereon har inbyggd vu-mätare som låter dig få fullständig koll på hur kraftfull insignalen är. Har usb som låter dig spela upp från enhet samt även ladda den. Cd, spela över bluetooth (med bluetooth-standbyläge kan du även automatiskt starta upp stereon när den sammankopplade ljudkällan startas upp i dess närhet). Inte sedan Philips Jetset har vi velat ha en stereo från Philips så här mycket.

Kostar 3 590 hos Netonnet


Billigt paket

Sony

Budgetpaketet kommer från Sony och heter CMT-SBT20B. Om vi ska beskriva vad du får för pengarna så är det en hel del. Den har exempelvis ”one touch” nfc-förbindelse för att para ihop din bluetooth-enhet med den. Spelar cd-skivor, har usb-ingång och kan givetvis poppa din favoritkanal från fm-bandet.

Kostar 1 235 kronor hos Proshop


Anrikt

Technics

Gamla anrika märket Technics är nu tillbaka sedan några år. Deras system Technics SC-C500EG-S Ottava har en total uteffekt på 100 watt, har optisk digital ingång, usb, wifi och Airplay. Plus att den är snygg som tusan. Och att ha en musikanläggning från Technics i huset ger otroligt många välbefinnande poäng. Hur många då, kanske vän av ordning och reda frågar sig? Tillräckligt många, säger vi.

Kostar 20 390 kronor hos Hifi Punkten


Riv med Revo

Revo

Revo Super CD är en snygg (och brun – brunt är fint) uppkopplad radio med cd-, Spotify-, bluetooth- och multiroom-ljudfunktioner. Gillar du radio kommer du att gilla att Super CD klarar av standarder som dab, dab+, fm med rds och internetradio. Du har tillgång till över 30 000 stationer. Om det inte räcker vet vi inte vad som gör! Lär ha tillräckligt med hög volym för att blåsa till en enkel mittbena som väcker grannarnas avundsjuka.

Kostar 9 921 kronor hos Computersalg