Att vara en småbarnförälder är underbart, men inte alltid en dans på rosor. Här är prylarna som gör vardagen lite enklare!

Arlo Baby

Baby Monitor håller koll på luften

Med en smart kamera kan vi hålla ett öga på barnkammaren från andra rum i huset. En av de kanske mest funktionsrika bebismonitorerna just nu är Arlos Baby Monitor. Här får du en notis på mobilen eller datorn så fort ditt barn behöver uppmärksamhet. Den håller även koll på temperaturen och luftfuktigheten i rummet.

Netgear Arlo babyövervakningskamera ABC1000-100EUS
Pris
: 2 190 kronor hos Cdon


Elvie

Smart bröstpump

Räddningen för ammande föräldrar är här – uppgradera till en smart bröstpump! Det finns flera olika alternativ att välja mellan och en av dem är Elvie. Förutom smarta funktioner som går att styra i tillhörande app är den även portabel och kan användas på språng.

Elvie Smart Breast Pump
Pris
: 3 799 kronor hos Elvie.com.


SNOO

Spjälsäng som maxar sömnen

Trött på att springa upp och trösta en gråtande bebis stup i kvarten? Den här smarta bädden skapar optimala förutsättningar för att ge din bebis, och därmed dig, flera timmars sömn. Förutom vaggande spelar Snoo även upp rogivande ljud som anpassas efter på hur orolig din guldklimp är. Självklart kommer den med tillhörade app!

Snoo Smart Sleeper
Pris
: 1 295 dollar (cirka 13 000 kronor) hos Amazon.com.


Beurer BY 52

Fixa perfekta vällingen

Ibland är det bråttom att få fram nappflaskan. Nu behöver du aldrig mer värma i mikrovågsugn och känna på temperaturen bara för att inse att vätskan antingen är för kall och behöver värmas om, eller för varm och behöver svalkas. Den här nappflaskevärmaren från Beurer får nämligen upp temperaturen till precis 37 grader.

Beurer BY 52
Pris
: 349 kronor hos Apoteket Hjärtat.


Whittings termometer

Bekvämare termometer

Barn är som bekant inte alltid så pigga på att ha en termometer i munnen under längre tid, så en termometer som både är snabb och inte behöver stoppas in i någon kroppsöppning är därför att föredra. Den här modellen från Whithings sätts mot pannan och ger ett svar inom två sekunder. Inte nog med det, med tillhörande mobilapp kan du skapa upp till åtta profiler till de olika familjemedlemmarna för att få statistik och hålla koll på hur deras temperatur utvecklas.

Withings Thermo
Pris
: 990 kronor hos Netonnet


Smart barnvagn

Smart vagn rullar sig själv

Trött i armarna efter att ha puttat en vagn runt halva staden? Barnvagnsproducenten Emmaljunga har samarbetat med Bosch för att ta fram en barnvagn med elmotor som puttar sig själv. Dessvärre är den här vagnen något försenad och finns inte att köpa än, men vi håller tummarna för att NXT90E kommer ut på marknaden snarast!

Emmaljunga NXT90E
Pris
: Oklart. Skriv upp dig här för att få reda på när vagnen finns tillgänglig.


Barnvagnsvaggare

Vagga vagnen automatiskt

Under tiden vi väntar på de smarta barnvagnarnas intåg kan vi köpa accessoarer som gör vår dumma vagn lite mer funktionell. Som den här automatiska vagnvaggaren till exempel! Den fästs i vagnens handtag och kan vagga i fem olika hastigheter. Med hjälp av ljud- och rörelsesensor känner den av när bebisen vaknar och börjar då röra på vagnen. Har upp till 10 timmars batteritid.

Sleepytroll
Pris
: 1 499 kronor hos Smarta saker.


Osmo

Underhållande och smart inlärning

Alla småbarnsföräldrar vet att ett säkert sätt att hålla en unge sysselsatt är att placera en surfplatta i händerna på den. Tiden framför skärmen behöver inte vara bortkastad. Med det här kittet kan dina barn få nya kunskaper inom naturvetenskap, matte, konst, med mera. I paketet ingår förutom själva spelet även fysiska brickor och former som används i utbildningssyfte.

Osmo Genius Kit Game System för Ipad
Pris
: 1 090 kronor hos Apple

Netgear Arlo Baby ABC1000 Pris vid test: 2190 kr.

Bästa pris just nu: 2188 kr