Fixa musiken

Ingen picknick och inget strandhäng är komplett utan bakgrundsmusik. Med en portabel bluetooth-högtalare kan du ta med dig dina bästa låtar på språng.

Charge 4
M3 rekommenderar

Vår favorithögtalare att ta med på resan är JBL Charge 4. Den är smidig och tålig, så du inte behöver vara nervös över att använda den vid vattenbrynet. Dessutom har den en batteritid på upp till 20 timmar, så den räcker hela kvällen och mer därtill. Läs vårt test av Charge 4 här!

JBL Charge 4
Pris
: 1 349 kronor hos 24.se


Kolgrill

Grilla utan rök

Nu kan du få till den goda kolgrillssmaken även utan rök! Kitchpros rökfria kolgrill har ett eget system med fläktar som minimerar röken. Den är även portabel och därför perfekt att ta med på till exempel campingsemestern.

Kitchpro Rökfri Kolgrill
Pris
: 999 kronor hos Coolstuff.


Lifestraw

Bara rent vatten

Rent dricksvatten är hårdvaluta för den som ska ut och campa. Med den här vattenflaskan från Lifestraw kan du rena vatten på språng! Inuti finns nämligen en kolkapsel och filter som rensar bort såväl organisk som kemisk materia, samt reducerar dålig smak. Kapsel och filter kan kan bytas ut.

Lifestraw Go 2-stage Filtration
Pris
: 518 kronor hos Outnorth.


Myggdödare
M3 rekommenderar

Myggdödare

Få företeelser kan förstöra en mysig sommarkväll såsom ett storskaligt mygganfall. Bli kvitt denna plåga snabbt och enkelt med en myggdödare. När vi testade olika modeller inom segmentet fastnade vi för den här av Thermacell, som är smidig nog att tas med i ryggsäcken. Läs hela testet här!

Thermacell Mr 300
Pris
: 399 kronor hos Gardenstore


Netgear Hotspot

Wifi-hotspot med extra allt

Oavsett om det ska streamas till filmkvällen eller videosamtalas med släkt och vänner behövs bra internet på sommarsemestern. Det finns många portabla 4g-routrar att köpa på nätet. En av de som är mest funktionsrika är Netgears Nighthawk MR1100. Här får du enligt Netgear själva upp till ett dygns användning på en laddning och föräldrakoll med hjälp av tillhörande mjukvara.

Netgear Nighthawk MR1100
Pris
: 3 190 kronor hos Inet.


Powerbank

Powerbank som funkar även utan el

Om du kommer befinna dig på en plats helt utan elektricitet eller på ett lantställe där strömavbrott hör till vardagen kan en powerbank med dynamo vara en bra idé. På så sätt kan du alltid hålla mobilen vid liv oavsett omtändigheterna. Den här powerbanken kan förutom med vev även laddas med solceller och har en inbyggd ficklampa om det skulle behövas.

Powerbank 8000 mAh
Pris
: 399 kronor hos Smarta saker.


Campinglykta

Soldriven campinglykta

Maxa sommarkvällarna med lite mysbelysning! Oavsett om det är för stämningens skull eller om du av praktiska skäl du behöver ljusa upp lite är en campinglykta alltid bra att ha med sig. Den här lyktan drivs av solceller och har ett avtagbart batteri som du kan fästa på till exempel ryggsäcken eller sidan av båten dagtid, så att lampan är laddad och klar när det skymmer. Lyktan är hopfällbar och ger upp till 10 timmars ljus på ett par timmars laddning.

Luminaid Packlite Nova
Pris
: 249 kronor hos Smarta saker.


Luftpump

Koll på trycket

Nu när vädret tillåter är vi många som tråcklar ut cyklarna ur förrådet igen. Oavsett om du bara ska börja trampa runt kvarteret eller ut på en fullskalig cykelsemester krävs det luft i däcken. Med den här smarta luftpumpen slipper du inte bara pumpa själv, du kan dessutom ställa in exakt vilket tryck du vill uppnå så du slipper stå och klämma nervöst på däcket. Som om det inte vore nog fungerar den även som powerbank till din mobil om det skulle behövas.

Vooni Luftpump med tryckmätare
Pris
: 795 kronor hos Coolstuff.