Uppdatering 2020-06-22

Uppgifter: Läckta bilder visar Galaxy Watch 3

Teknikläckan Tecktalktv har publicerat nya bilder på vad som påstås vara Samsungs kommande Galaxy Watch 3.

Bilderna visar hur klockan ser ut med skärmen påslagen och avslöjar ett bekant användsgränssnitt från tidigare modeller.

Det är oklart om klockan i bilderna föreställer den kommande 45mm- eller 41mm-storleken.

Sam Mobile noterar även att ikonerna för kalendern och Galaxy Store har en ny design i bilderna. Något som talar för en uppdaterad version av Samsungs operativsystem Tizen.

Uppdatering 2020-06-08 

Supportsidor för Galaxy Watch 3 dyker upp i Sydkorea

Samsung lanserar snart nya Galaxy Watch-modeller, rapporterar Sam Mobile. Företaget väntas enligt sajten lansera en ny klocka tillsammans med Galaxy Note 20 och Galaxy Fold 2 i augusti, och under en kort tid låg nya supportsidor på den sydkoreanska webbplatsen uppe.

Galaxy Watch 3 kommer i fyra modeller med beteckningarna SM-R840NZKAKOO, SM-R840NZSAKOO, SM-R850NZDAKOO, och SM-R850NZSAKOO. Varför Samsung kan välja att gå direkt från "Galaxy Watch" till "Galaxy Watch 3" är i dagsläget oklart.

Enligt tidigare rykten ska klockan komma i modeller med 41 millimeter och 45 millimeter boett, med och utan 4g/lte. Klockorna har godkänts av kinesiska, amerikanska och thailändska myndigheter.

Sam Mobile påstår att Galaxy Watch 3 kommer få dubbelt så mycket lagring som tidigare, 8 gigabyte, och att den ska tillverkas i både stål och titan.