Här är åtta sköna inredningslösningar med tv-bänk för din tv.

Sätt neonkant på tillvaron

Kant tv-bänk

Somliga skulle nog påstå att möbeln Kant är ett smaklöst stycke möbel som inte ska göra sig besvär. Men vi vet bättre. Vi på M3 gillar saker som är belysta med blått lcd-ljus. Det är därför vi gillar tv-hyllan Kant. Glas, vitt formpressat trä och blå belysning i en ljuv förening. Vad finns det att inte tycka om? Kant har måtten 150 x 50 x 48 centimeter och vill gärna bo hos en gamer.

Kostar 3 995 kronor på Trademax


Praktiskt och stilfull tv-bänk

Vogue tv-bänk

Mediabänken Vogue är ett par snäpp stramare i sitt utseende än Kant. Svenska Decotique har designat en tv-bänk som passar i de flesta hem. Finns även i vinrött och mässing eller i vitt. Samtliga har mässingsben. Vogue finns i två olika storlekar, det här är den kortare varianten som är 136 centimeter bred med två luckor. Vogue sticker inte ut och har ingen inbyggd belysning, men lär å andra sidan inte heller framkalla bekymrade blickar från vänner som anser sig vara inredningsexperter. Luckorna är av typen skjutluckor.

Kostar från 5 495 kronor hos Prisjakt


Retrolook

Gerald tv-bänk

Från postordergiganten Ellos hittar vi bänken Gerald. Förutom ett skönt klingande namn gillar vi även rottingen som täcker skjutdörrarna till bänken; de skänker en skön retrolook till bänken. Gerald är träfärgad med vita inslag. Gerald är rätt smidig, men sina mått på 120 x 50 centimeter passar den även i små vardagsrum eller varför inte sovrummet?

Kostar 4 299 kronor hos Ellos


Tv-bänken som tar oss tillbaka till 1980-talet

Calum tv-bänk

När du väl skruvat ihop möbeln Calum lär du få ett samtal från 1987 som vill ha tillbaka sin tv-hylla. Men retro är retro, oavsett årtionde. Calum är svart som synden och har inbyggd blå belysning. Det är en rejäl bänk på 200 centimeter som lugnt kan svälja tv-apparater av modell större, samt ett gäng PS4 eller Xbox One.

Kostar från 2 795 kronor hos Prisjakt


Ditt eget Vegas

Kalayia tv-bänk

Saknar du den där helgen i Las Vegas när du blev tvingad av en argsint servitris, utrustad med en paddel enkom i syftet att ge dig stryk, att pantsätta din tupé för att du hade spelat bort alla dina pengar och inte kunde betala notan på Heart Attack Burger? Lugn, den här bänken från Chili, Kalayia, har ett, ehhh, Vegas-inspirerat utseende i guld och svart, är 160 centimeter bred, som kanske inte passar alla smaker, men om beskrivningen ovan stämmer in på dig…

Kostar 2 295 kronor på Chili.se


Göm tv:n – i tv-bänken

Sabaj tv-bänk

Varför inte köpa en möbel som bokstavligen talat sväljer din tv? Sabaj är en möbel som har en inbyggd hiss för din tv. När du tittat klart skjuter du helt enkelt ned tv:n eller helt sonika motsatt förfarande när du vill titta. Sabaj klarar av att lyfta tv-apparater upp till ungefär 55 tum. Möbeln har ett innermått på 125 centimer, vilket innebär att de flesta 55-tummare ryms. Vill du anpassa något vad gäller färg och form så kan de göra det, men räkna med att det påverkar leveranstiden.

Kostar 19 500 kronor hos Digitaltvexperten


Bestående men

Bestå tv-bänk

Trodde ni vi hade glömt Ikea? Ha, knappast! De har ett gäng olika tv-bänkar som kommer att framkalla ilskna kommentarer i alla parrelationer i hela världen när de monteras ihop. Vi gillar i alla fall tv-möbeln Bestå. Dels går det att få i olika färger, dels är det modulbaserat och går att bygga ut. Kombinationen på bilden kostar 5 800 kronor, men du kan enkelt pussla ihop såväl billigare som dyrare kombinationer som passar just ditt hem. Har även smarta lösningar för sladdarna.

Kostar 5 800 kronor på IkeaValnötter & guld

Neline tv-bänk

Vi gillar tv-bänken från Neline, men vi är inte helt säkra på vad vi ska kalla utseendet? Vi tycker att den känns lite medelhavsinspirerad, men gudarna ska veta att inredning inte är vår specialitet. Hur som helst, Neline går i färgerna guld och valnöt. Bredden är generösa 180 centimeter. Luckorna fälls ut ovanifrån, vilket innebär att du inte behöver ge dem svängrum. En tv-bänk för dig som vill ha ett utseende mittemellan retro och modernt kanske?

Kostar 2 995 kronor hos CDON