JBL har i samband med IFA-mässan 2020 presenterat sina nya true wireless-hörlurar JBL Live Free NC+, JBL Reflect MINI TWS och JBL Tune 225TWS.

JBL Live Free NC+ har utöver JBL:s signaturljud, aktiv brusreducering med JBL:s Smart Ambient-teknologi som ska göra användaren medveten om omgivningen vid behov. Hörluarna är också vattentåliga med IPX7-certifiering och har stöd för Google Assistant och Amazon Alexa. Totalt utlovas upp till 21 timmars speltid med det medföljande laddningsfodralet som även är Qi-kompatibelt för trådlös laddning. JBL Live Free NC+ släpps i januari 2021 och rekommenderat pris är satt till 1700 kronor.

Vidare till JBL Reflect MINI TWS, som är företagets sportmodell med upp till 7 timmars speltid eller 21 timmar kombinerat med usb-c-laddningsfodralet. Hörlurarna har aktiv brusreducering med Smart Ambient-teknik, justerbar passform, JBL:s signaturljud, stöd för Google Assistant och Amazon Alexa och IPX7 svett- och vattentålighet. JBL Reflect MINI TWS släpps i oktober 2020 med ett rekommenderat pris på 1600 kronor.

Slutligen kommer JBL Tune 225TWS med JBL Pure Bass, upp till 5 timmars speltid eller 25 timmar kombinerat med usb-c-laddningsetuit. Hörlurarna släpps i oktober och kommer i sex olika färger. Rekommenderat pris ligger på 1100 kronor.

Läs också: Här är Sennheisers nya true wireless-hörlurar