Idag lanserades Disney Plus med buller och bång, men om du inte kan se dig mätt på filmer och tv-serier kan vi meddela att CBS All Access kommer lanseras i Sverige och övriga nordiska länder någon gång under första halvåret 2021.

Enligt ett pressmeddelande från Viacom CBS kommer videotjänsten att byta namn till Paramount Plus i samband med den internationella lanseringen.

Förutom filmer från Paramount erbjuds tv-serier från kanaler som CBS, BET och MTV. Det stora dragplåstret blir en lång rad Star Trek-serier, men det blir även tal om ett antal originalproduktioner.

Redan nu används namnet Paramount Plus för ett Play-bibliotek som bland annat erbjuds i Comhem Play Plus.

- Vi ser fram emot att återlansera Paramount Plus i Norden genom att addera nytt och exklusivt innehåll till vårt nuvarande erbjudande, något som är attraktivt både för konsumenter och våra partners. I och med den här återlanseringen kommer vi att bli en storspelare på streamingmarknaden och en självklar underhållningsplattform för tittare i alla åldrar, säger Jesper Dahl, vd på Viacom CBS Nordics i en kommentar.

Hur mycket som nya Paramount Plus kommer kosta återstår att se, men den billigaste varianten av CBS All Access kostar i dagsläget 5,99 dollar per månad.