Teknikjättarna har inte sparat på krutet hittills i höst, och mer ska det bli. Under onsdagskvällen är det dags för Google att visa upp sin senaste hårdvara – klockan 20.00 närmare bestämt – och du kan som brukligt följa evenemanget live via Youtube. Sändningen hittar du inbäddad i denna artikel.

Vad bjuds vi på ikväll då? Förutom telefonerna Pixel 5 och 4A 5G väntar vi också spånt på den flitigt läckta Nest Audio-högtalaren – som av allt att döma blir en regelrätt förbättring av Googles första smarthögtalare Home. Den största skillnaden väntas bli ljudkvalitén, som enligt skvallertackor på nätet "sopar banan" med sin föregångare. Även designen ser ut att få sig en rejäl uppfräschning.

Sist men inte minst kommer vi att få se nästa Chromecast – Googles omhuldade streamingdongel som i nästa version väntas få ett modifierat Android TV-gränssnitt och en dedikerad fjärrkontroll.

Ikväll klockan 20.00 är det som gäller, alltså. Du kommer att kunna läsa om nyheterna från Googles evenemang hos oss på M3.se senare under kvällen.