Huawei öppnar nu sin första servicebutik i Sverige. Butiken som ligger på Sankt Eriksgatan 105 i Stockholm kommer bland annat erbjuda repartioner av Huawei-produkter och support vid installering av mobilappar.

Alla reparationer sker med orignaldelar och målsättningen är att kunna reparera en enhet inom en timme. Alla Huaweis senste produkter kommer också finnas på plats i butiken och vid köp ingår även ett kostnadsfritt skärmskydd och en antibakteriell rengöring av mobiltelefonen. 

– Att kunna erbjuda bra service för våra kunder är oerhört viktigt. Bra produkter ska kompletteras med bra supportupplevelse. Som ett tillägg till övriga tjänster öppnar vi därför den här servicebutiken centralt i Stockholm så att man kan få snabb hjälp och reparation vid behov, säger Patrik LundinSenior Customer Service Manager på Huaweis konsumentavdelning, i ett pressmeddelande.

Huawei uppger att butiken följer Folkhälsomyndighetens restriktioner. Alla enheter som lämnas desinficeras både före och efter för att undvika smittspridning. Det går även att skicka in enheter för garantireparation med post.

Läs också: Mate 40 Pro - Så blir Huaweis nya flaggskeppsmobil