Tryck för att släppa aggressionerna!

Är du tvungen att hantera jobbiga kunder eller har du en kollega som alltid går dig på nerverna? Med denna gigantiska Enter-knapp kan du ta ut din frustration samtidigt som du knappar på tangentbordet och fortsätter vara produktiv.

Stor entertangent

Du kan trycka så hårt du vill utan att förstöra varken den stora knappen eller riskera att sabba ditt eget tangentbord. Dessutom känner du dig med stor sannolikhet mycket bättre efteråt!

Big Enter Key
Pris: 179 kronor hos Coolstuff.


Antiblåljus-skyddsglasögon

Ta hand om dina ögon

Det är ingen nyhet vilka negativa effekter blått ljus från skärmar har på oss, så varför inte ta hand om dina ögon? Med dessa glasögon som filtrerar uv-ljus kan du bespara dig själv huvudvärk och till och med sova bättre på natten.

Enigma Gamingglasögon - Onyx
Pris: 499 kronor hos Cdon.Ergonomisk rymdmus

Lyft dig till nästa nivå med rymdmusen

Denna datormus ser ut att komma från framtiden och den är svår att förstå sig på, men den kommer med många intressanta funktioner. Den säger sig inte bara ha ergonomisk design, utan också en skärm och en mängd olika knappar som låter dig använda kommandon för program och genvägar. På så sätt kan du optimera ditt arbete och (distans)imponera dina kollegor. Musen ska vara särskilt användbar för dig som arbetar med 3d-program, men den kan nyttjas av precis vem som helst.

3Dx Spacemouse Pro
Pris: 3 995 kronor hos Webhallen.Bärbar powerstation för elektronik

Ta med dig jobbet på äventyr

Hemmajobb kommer i alla skepnader. En fördel är att kunna arbeta var du vill, och alternativen behöver inte begränsas till vardagsrummet eller köksstolen. Vem önskar inte att de hade möjlighet att ta sig ut i naturen eller på andra aktiviteter samtidigt som man kan fortsätta arbeta? Med denna kraftfulla powerstation kan du förse exempelvis datorn, kameran och telefonen med ström.

Den kan ladda din laptop upp till nio gånger, vilket räcker till flera dagars vistelse utan tillgång till eluttag.

Ecoflow River Portable Power Station
Pris: 5 995 kronor hos Coolstuff.


Camlink för DSLR till dator

Skarpast på mötet

Har du en systemkamera liggandes, och vill framstå som den mest professionella personen på era videomöten? Med en Camlink kan du koppla din systemkamera till din dator och vara säker på att du har bäst kvalitet av alla i samtalet. Glöm inte att du även behöver en mikro hdmi-kabel och ett "dummy"-batteri för att hela paketet ska vara komplett.

Elgato Cam Link 4K
Pris: 
Från 1 299 kronor hos Prisjakt.


Ergonomiskt tangentbord

Våga ett vågigt tangentbord

Värkande underarmar och spända axlar kan komma i vägen för vem som helst som arbetar dag ut och dag in framför en dator. Det här tangentbordet kanske ser märkligt ut vid första anblick, men det utlovar en mer naturlig skrivstil där den böjda designen ska förbättra din hållning och minska spänningar i handlederna och underarmarna. Perfekt för att underlätta dina långa arbetsdagar hemifrån.

Ergo K860
Pris: 1 299 kronor hos Logitech.


Skärmstativ för två skärmar

Dubbla intryck - dubbelt så effektiv

Har du mycket att hålla koll på samtidigt? Kontorsarbete blir otroligt mycket lättare med två skärmar istället för en. Alla har inte har plats på skrivbordet för mer än en skärm, men med detta dubbla skrämstativ kan du lura systemet. Du skruvar upp skärmarna på varsin sida av detta stativ som du sedan fäster på bakkanten av skrivbordet. Otroligt smart lösning helt enkelt!

Bontec Dual Monitor Mount
P
ris: 32 pund (ungefär 362 kronor) hos Amazon.


Pall för Mac med extra uttag och usb-portar

Maximera ditt Mac-minne

Det är inte lätt att få alla usb-portar att räcka till. Hårddiskar, usb-minnen, hörlurar, mus, mikrofon och andra nödvändigheter ska alla kopplas in. Du kan inte designa om din Mac-skärm, men däremot kan du addera denna skärmpall som du kan koppla ihop med din skärm och maximera ditt utrymme, samtidigt som du förhöjer skärmen och förbättrar din hållning. Pallen är bland annat kompatibel med Imac och Imac Pro

Satechi Type-C Aluminum Monitor Stand Hub 
Pris: 89 pund (ungefär 1008 kronor) hos Amazon.