566 matcher under åtta år har den svenske League of Legends-spelaren Martin "Rekkles" Larsson spelat i de orangesvarta tröjorna som tillhör organisationen Fnatic. Det kom därmed som en chock för vissa när Fnatic gick ut med att "Rekkles" valt att skriva på kontrakt för ett annat lag. I nuläget är det ännu oklart var han kommer placera sig men flera rykten finns på diverse forumtrådar.

Det har varit en tuff period för den brittiska e-sportorganisationen som på sistone nått så gott som varje final i Europa, endast för att förlora i finalen mot G2 Esports. Det gör det dessutom extra tufft när ryktena placerar superstjärnan hos just denna rival. Enligt pressmeddelande från Fnatic så gjorde de allt de kunde för att behålla "Rekkles".

Rollen som AD Carry är för många i Europa förknippad med den svenske spelaren när han varit ett av de största hoten från västvärlden under en otroligt lång tid. Totalt har Fnatic och "Rekkles" vunnit 26 turneringar tillsammans och en era i LEC tar nu slut. Nästa gång de kommer ställas i samma arena blir som rivaler.