Änglaljus

Julbelsyning

Klart ditt hem behöver en 7,5 meter ledbelyst ljusgardin med timer. Den har sammanlagt 200 dioder, är ip44-klassad samt har åtta olika ljuslägen bland annat ljusvåg, sekventiell, glöd, blixt, tona, blinka eller kontinuerlig belysning.

Pris: Kostar 279 kronor hos Amazon Sverige


Uppblåst

Snögubbe

Den här uppblåsbara jultomten är gjord av hållbar abs-plast. Snögubben har inbyggd led-belysning och är perfekt för trädgården eller varför inte inomhus.

Pris: 451 kronor hos Amazon Sverige


Jyligt från Jysk

Julbelysning

Morganit är ett träd du kan använda såväl inom- som utomhus. Det är upplyst med 280 led-lampor och har timerfunktion.

Pris: 400 kronor hos Jysk


Näta tomten

Julbelysning

Istället för en klassisk gran eller ljusslinga kan du istället köpa ett 6 x 2 meter led-nät med 280 lampor som du kan drapera altanen eller balkongen med. Ip44-klassad, låg energiförbrukning, samt har åtta olika ljuslägen.

Tjusigt värre om du frågar oss.

Pris: 430 kronor hos Amazon Sverige


Inbjudande entré

Jul

Julstänger är inte bara det självklara godiset under julen, utan också ett ypperligt dekorationsobjekt. Ska du placera några utomhus behöver du dock en uppsättning i betydligt större storlekar. Som exempelvis dessa led-försedda lampor, som dessutom samlar upp sin elförsörjning genom inbyggda solpaneler. Av uppenbara skäl är dessa däremot oätbara.

Pris: Kostar 436 kronor hos Amazon Sverige


Tindra med Tundra

Tundra

Tundra är ett 150 centimeter högt dekorationsträd med 72 stycken integrerade led-ljus. Trädet kan placeras inne eller utomhus. En rejäl fot ser till att det står stadigt och – för att citera TV-shop – som om inte det vore nog får du med spikar att förankra det i marken. En fem meter lång kabel medföljer. Dock ingen transformator.

Pris: Kostar 479 kronor hos Gardenstore


En perfekt klappvakt 

Klappvakt

Crystalos julren lyser upp din julhörna med härligt grälla färger. Varför inte ha den stående framför julgranen, vakandes över julklapparna? Eller precis utanför din dörr? Renen har 30 led-ljuskällor som ger ifrån sig ett fint sken.

Pris: Kostar 379 kronor hos Bygghemma


Alla julklappar är inte till för att öppnas

LED-lådor

Julklapparna under granen är också en del av dekorationerna. Men vad händer efter den 24 december, när allt som återstår är enstaka pappersrester? Med dessa "led-lådor" förklädda till julklappar kan undersidan av din julgran fortsätta sprida julglädje, åtminstone fram till julgransplundringen. Kan även placeras utomhus.

Pris: Kostar 365 kronor hos Amazon Sverige


Fallande regnljus

Regnljus

Vad sägs om ett eget meteorregn i trädgården? Om du säger ”ja” kommer du att komma hem med åtta stycken rör á 50 centimeter, fyllda med 30 stycken led-lampor triggade att tändas så att effekten liknar ett meteorregn. Fungerar lika bra på midsommarafton eller varför inte året runt?

Pris: Kostar 319 kronor hos Light in the Box


Det bästa av tre världar

Isbjörn med tomtemössa

Titeln säger allt. Istället för att placera separata dekorationer föreställandes två av de vanligaste symbolerna för julen, plus en mindre vanlig, kan du slå tre flugor i en smäll. Den uppblåsbara led-björnen är har en kroppshydda som påminner om snögubben, komplett med den obligatoriska scarfen. På hjässan sitter också en tomtemössa, vilket får oss att undra om inte denne björn "råkat" äta upp sina förebilder?

Pris: Kostar 599 kronor hos Amazon Sverige


Lykta med budskap

Lykta med julbudskap

Lyktan som säger det vi alla tänker, men inte alltid orkar upprepa. Placerar du denna utanför din dörr kommer dina gäster dock att känna sig riktigt välkomna, samtidigt som du sparar din stämma till julsångerna.

Pris: Kostar 143 kronor hos Amazon Sverige