CD Projekt Reds storspel Cyberpunk 2077 har haft en skakig premiär fylld av buggar och teknisk undermålighet. Trots det meddelar spelets officiella hemsida att nytt gratis innehåll kommer släppas till Cyberpunk 2077 under början av 2021. Något som först uppmärksammades av Engadget. Budskapet på hemsidan ska ha postats samtidigt som spelet lanserades 10 december.

Det är oklart hur pass utvecklarnas arbete med att få ordning på buggarna i spelet kommer påverka ifall det nedladdningsbara innehållet verkligen släpps i början av året.

CD Projekt Red har inledningsvis utlovat två stora uppdateringar som ska hantera flera av problemen i versionerna till Playstation 4 och Xbox One som är tänkta att släppas i januari och februari. Än är inget sagt om några uppdateringar till PC, Playstation 5 och Xbox Series X/S vars versioner dock inte ska vara lika illa däran.

Vad för gratis nedladdningsbart innehåll det handlar om är också okänt. CD Projekt Red hade ett liknande upplägg när de släppte The Witcher 3: Wild Hunt som fick totalt 16 gratis tillägg under månaderna efter släppet.

Läs också: M3 Listar - Det här är årets spel 2020