Vibrerande ring

Lelo

Lelo Tor 2 är en vattentät och uppladdningsbar potensring. Ringen är täckt av mjuk silikon och vibrerar för att ytterligare stimulans. Tor 2 passar alla storlekar och är uppladdningsbar via usb.

Kostar från 979 kronor på Prisjakt.


Magisk

Magic Wand

En lyxigt designad vibrator med 10 olika vibrationsmönster. Det här är en kraftfull och tyst stav som är gjord för att kunna användas för olika typer av massage. Den är utrustad med beröringssensorer, vilket innebär att den vibrerar när den får kroppskontakt. Det går dessutom att styra intensiteten på vibrationerna genom att trycka hårdare eller lättare med staven.

Kostar från 1 869 kronor på Prisjakt.


För honom

Satifyer

En leksak där du styr njutningsnivån. Satisfyer Men arbetar med hjälp av en vakuumregulator och du bestämmer själv styrkan.

Kostar från 249 kronor på Prisjakt.


För toppen

Cobra Libre

Cobra Libre II med en mjuk insida av medicinsk silikon och två inbyggda motorer som skapar vibrationer för mannens känsligaste del. Du kan själv ställa in styrkan på vibrationerna och det finns 11 olika vibrationsmönster inprogrammerat. Cobra Libre II är dessutom uppladdningsbar.

Kostar från 939 kronor på Prisjakt.

Heliga Maria!

Holy Mary

Oh Holy Mary är en olja som ökar lust och njutning. Oljan är tillverkad av bland annat hampafrön och fungerar stimulerande både för henne och honom. Ett par droppar av oljan på de känsligaste och intimaste punkterna ska ge en intensiv effekt redan efter 15-30 sekunder och varar upp till 45 minuter enligt tillverkaren.

Kostar från 150 kronor på Prisjakt.


Lufttryck

Satisfyer Pro

Satisfyer Pro 2 Next Generation är en pulserande lufttrycksvibrator som skapar stimulerande tryckvågor. Styrkan på pulserna kan enkelt justeras och enhetens huvud är tillverkat av hudvänligt silikon. Denna speciella pulseringsstimulation har enligt tillverkaren visat sig vara extra effektivt för kvinnor som upplever det svårt att uppnå orgasm. Laddas upp via usb, en magnetisk kabel följer med.

Kostar från 190 kronor på Prisjakt.


Lovelife Krush

Lovelife Krush

Förutom att vara ett sexhjälpmedel är även Lovelife Krush ett hjälpmedel för att stärka musklerna i bäckenbotten - den är perfekt utformad för knipövningar. Vibratorn har bluetooth och kan ställas in i olika lägen. Men med appen OhMiBod Remote App blir det riktigt spännande. När den är ansluten till vibratorn går det att skicka en inbjudan till din partner och låta hen styra vibratorn.

Kostar från 1 123 kronor på Prisjakt.