Anpassade hål för bättre precision

babolat

Bli kungen på banan med denna racket från Babolat. Nya Defiance Carbon har nämligen hål anpassade efter hps-teknologi (hole pattern system), som garanterar att dina slag skickar iväg bollen med raketfart. Själva racketen är tillverkad i kolfiber och ytan täcks av ett räfflat mönster för bättre grepp.

Kostar från 1 999 kronor hos Prisjakt

Ett droppformat och ergonomisk racket

Graphene racket

Head Graphene 360 + Alpha Pro 2021 låter mer som ett tv-spel än namnet på ett padelrack. Men låt dig inte luras! Detta ergonomiska och lättspelade paddelracket riktar sig mot såväl nybörjare som mer vana spelare. Precis som namnet avslöjar är det tillverkat av grafen, ett material som gör det lätt att fördela vikten utan att påverka balanspunkten. Dess ramskydd är också utrustad med ett särskilt anti shock-lager som skyddar racketen mot smällar. Därmed kan du införa "rage quit" i den riktiga världen vid eventuell förlust.

Kostar från 1 988 kronor hos Prisjakt

Lägg band på dig

Huawei

Du kan inte bara kasta dig ut på en padelbana utan att hänga någon form av teknik på dig. Huawei Band 4 Pro är ett aktivitetsarmband som som har koll på det mesta. Förutom att störa dig med notifikationer eller inkommande telefonsamtal kan den mäta din träning. En färgglad amoled-pekskärm ger dig fakta som syremättnad i blodet, hjärtfrekvens och mycket annat.

Kostar 674 kronor hos Cdon

Nybörjarens bästa vän

Stiga racket

Även Daniel Dios Zetterlind var en nybörjare en gång tiden. Numera är han kapten för det svenska padellaget och har tillsammans med Stiga tagit framalternativ för den som söker kontroll utan att offra hastighet. Stiga Arc är en lättspelad variant med tillräckligt bra fart som passar extra väl för nybörjare. Kanske kan du en dag platsa i landslaget, jämte Zetterlind och c:o?

Kostar 1 695 kronor hos Cdon

Spela som proffsen

Head bollar

Är du kräsen? Ämnar du att bli en bättre spelare? Vad passar då bättre än de officiella bollarna som används till World Padel Tour? Dessa premiumbollar från Head garanterar bra prestanda och hög hållarhet.

Kostar från 59 kronor hos Prisjakt

Nu med femtio procent ull

adidas bollar

Adidas Speed RX-bollar är särskilt framtagna för just padel. Med en mjuk och responsiv kärna av naturgummi får du ökad komfort varje gång du träffar bollen.

Kostar från 79 kronor hos Prisjakt

Tappa inte greppet om banan

asics skor

Den som känner sig säker på banan bör kanske ta nästa steg och införskaffa ett par ordentliga padelanpassade skor. Gel-Lima från Asics är en lättviktig sko med fiskbensmönstrad sula som ger bra grepp och stöd för dina fötter. Och det kan verkligen behövas med tanke på alla sidoförflyttningar som är en del av sporten. Passar både inomhus som utomhus.

Kostar 1 195 kronor hos Cdon

Fira segern ordentligt

Stor flaska

Vad återstår efter en lång och svettig match padel? Att fira segern ordentligt. Gör det med denna enorma vattenflaska som rymmer upp till två liter vätska. Skruvkorken är i rostfritt stål för att förhindra läckage och själva flaskan är av BPA-fri plast.

Kostar 84,45 kronor hos Amazon

Och på’t banan igen!

matchiapp

Så du har fått mersmak för padel och vill spela ännu mer? Med Matchi-appen för mobiler kan du enkelt söka efter närliggande anläggningar som erbjuder banor för padel och andra racketsporter. När du väl valt tid och anläggning återstår bara att betala för själva bokningen, och även det görs genom appen.

Finns gratis på Appstore och Play Store