Poppa stort

OBH popcornmaskin

Namnet på OBH Nordicas popcornmaskin säger exakt allt du bör veta om den. Big Popper ger dig hela 4,5 liter popcorn åt gången och är riktigt lätt att använda. Designen går i stilrent svart och det genomskinliga locket kan även användas som skål för dina nypoppade snacks.

Kostar 379 kronor hos Netonnet

Klassisk maskin i amerikanskt stuk

GN Popcornmaskiner

Letar du efter en maskin som både gör jobbet och kan agera inredningspryl? Little Bambino är designad efter de klassiska popcornmaskinerna från biograferna, och samtidigt inte större än en kaffebryggare. Rymmer mellan 2-3 liter popcorn åt gången och tar inte mer än ett par minuter per omgång.

Kostar 990 kronor hos Webhallen

Var beredd med skålen!

severin

Letar du efter en mindre modell att ta fram när suget efter nypoppad popcorn tar överhand? Severins PC 3751 Popcorn Maker är en smidig liten maskin som är utrustad med halkskyddande fötter. Därmed behöver du inte oroa dig för att den eventuellt ska tippa över. Glöm bara inte att ställa en skål under själva öppningen.

Kostar 246 kronor hos Proshop

Retroinspirerad design

retro popcornmaskin

Ännu en popcornmaskin som hämtar inspiration till designen från de gamla tidens biografer. Champions bidrag till denna lista fixar popcorn på bara några minuter. Dessutom är den utrustad med belysning, samt en lucka för snabb åtkomst till popcornen.

Kostar 616 hos Cdon

Perfekt för fotbollskvällen

fotboll

Den här diskreta popcornmaskinen passar extra bra för de där fotbollskvällarna du arrangerar för dina närmaste. Kanske en kul grej att plocka fram under nästa Champios League-slutspel? Emerios fotbollsformade popcornmaskin kan användas med både olja och smör. Halva ”fotbollen” agerar också skål för de nypoppade snacksen.

Kostar 229 kronor hos Bagaren och Kocken

Är det en kran, eller en popcornmaskin?

sencor popcorn

Japanska Sencor bidrar med listans, sett till design, uddaste fågel. Därmed är det inte sagt att maskinen inte gör sitt jobb. Sencor Hot Air poppar nämligen dina popcorn enbart med hjälp av, just det, varmluft. Den klarar mellan 70-100 gram popcorn åt gången och är även utrustad med en slags säkerhetsmekanism som stänger apparaten när locket tas bort.

Kostar 849 kronor hos Cdon

För den som vill gå all in

all in popcornmaskin med kärra

Har du mycket utrymme i det hem? Kanske rentav förvandlat trädgården till en utomhusbiograf? Då kanske du vill komplettera den med en autentisk, gammeldags popcornmaskin på hjul? Den poppar rejäla mängder med popcorn och har också ett särskilt fack där alla opoppade kärnor hamnar. Vill du dessutom lajva popcornsförsäljare har kärran också ett fack där du exempelvis kan förvara salt eller skopor.

Kostar från 9 899 kronor hos Prisjakt

Något att göra medan du väntar på popcornen

Popcornapp

Nu är ju de flesta popcornmaskinerna här relativt snabba på att poppa. Men om du ändå inte hinner bestämma dig för vilken rulle du ska se på just ikväll, finns lösningen i appen Popcorn – Discover movies. Titlarna slumpas fram som i Tinder och allt du behöver göra är att svepa vänster eller höger. När du känner att du har ett par kandidater hittar du dessa i en separat lista, kompletta med länkar till trailers och imdb-betyg.

Finns att hämta gratis på App Store

OBH Nordica 6398 Big Popper

Bästa pris just nu: 379 kr