Har du ett abonnemang på Amazon Prime Video kan du se fram emot flera nya filmer och tv-serier under den kommande månaden.

Den 3 februari är det premiär för den andra säsongen Harlem, en komediserie som följer en grupp stilsäkra och ambitiösa vänner i den kända stadsdelen i New York.

En vecka senare är det dags för Somebody I Used to Know, en kärlekshistoria där vi får följa TV-producenten Ally (Alison Brie) som valt att flytta tillbaka till sin hemstad och då får veta att hennes första kärlek Sean (Jay Ellis) är på väg att gifta sig med Cassidy (Kiersey Clemons).

Den 17 februari kan du se den andra säsongen av Carnival Road, en serie som utspelas i en fantasivärld där mytiska varelser förtrycks av en grupp människor.

Samma dag är det premiär för den tredje och sista säsongen av Star Trek: Picard där vi får följa den legendariske kaptenen Jean-Luc Picard och hans besättning i nya äventyr.

Avslutningsvis kan du den 24 februari spana in The Consultant, en ny komedithrillerserie där konsulten Regus Patoff (Christoph Waltz) anställs för att förbättra verksamheten på det appbaserade spelföretaget Compware.

Har du inte Amazon Prime kan du teckna ett abonnemang här.