Har du ett abonnemang på Amazon Prime Video kan du se fram emot flera nya filmer och tv-serier under den kommande månaden.

Den 31 mars kan du se den första säsongen av Power, en serie där tonårstjejer fått förmågan att döda andra människor med hjälp av elchocker.

Den 7 april är det premiär för On a Wing and a Prayer, en berättelse om passageraren Doug White (Dennis Quaid) som tvingas ta över ett flygplan efter att piloten oväntat avlidit mitt under flygningen.

En vecka senare kan du spana in den femte och sista säsongen av The Marvelous Mrs. Maisel. Den här gången befinner sig Midge närmare framgången än hon någonsin kunnat drömma om.

Apropå The Marvelous Mrs. Maisel kan du se Alex Borstein: Corsets & Clown Suits från och med den 18 april. I den här komedispecialen får vi en fiktiv redogörelse för en kvinnas försök att jävlas med hur hon uppfattas.

Den 21 april är det premiär för Dead Ringers, en modern version av David Cronenbergs klassiska thriller från 1988. Elliot och Beverly är tvillingar som delar på allt: droger, älskare och en obotlig önskan att tänja på gränserna för medicinsk etik. I de båda huvudrollerna ser vi Rachel Weisz.

Avslutningsvis bjuds vi på nya avsnitt av Star Trek: Picard där vi får följa den legendariske kaptenen Jean-Luc Picard och hans besättning i nya äventyr.

Har du inte Amazon Prime kan du teckna ett abonnemang här.