Prestanda i toppklass och marknadens kanske bästa bildskärm. Oneplus 9 Pro iponerar onekligen, men precis som alla mobiler i dag går de sönder lätt om du tappar den i backen.

Läs även: Vi testar Oneplus 9 Pro

Som tur är har det redan släppts mängder av snygga och tåliga mobilskal och fodral till Oneplus 9 Pro. Vi listar här några av våra favoriter.

Här var det hybrider!

Hybrid

Skydda din nya älskling med detta stöttåliga hybridskal. Den hårda delen av skalet absorberar stötar från eventuella fall, medan den mjuka skyddar själva mobiltelefonen. Utseendemässigt passar det nog inte alla, men har du en aktiv livsstil kan det vara skäl nog med att ha överseende med detta. Skalet är dessutom utrustat med en utfällbar ring som ger ännu bättre grepp.

Kostar 139 kronor hos Phonelife

Skal och plånbok i ett

Plånbok

Vill du hellre ha ett mer stilrent alternativ som även hjälper dig att minska ditt bagage? Detta läderfodral skyddar inte bara din nya Oneplus 9 Pro, utan även dina pengar. Dumpa din regelrätta plånbok och förvara istället alla dina betalkort i skalets ”smarta” alternativ. Ett magnetspänne håller locket stängt och din mobil säker från skador.

Kostar 179 kronor hos Phonelife

Färgglad plånbok med mycket utrymme

rosaplånbok

Det här skalet går ett steg längre. Utöver att plånboksdelen har plats för både kort och sedlar är det även utrustat med en spegel. Därmed slipper du att starta telefonens kamerafunktion varje gång du vill kontrollera om du har något i ögat eller hängande i mungipan.

Kostar 199 kronor hos Phonelife

Du kan se igenom mobilskalet!

transparent skal

Ibland vill vi bara visa upp vårt senaste nyförvärv. I fallet mobiler gör vi det bäst genom ett genomskinligt skal. Detta allroundskal har också upphöjda kanter runt skärmen och kamerorna som skyddar dessa från repor.

Kostar 133 kronor hos Amazon.se

Mobilskal perfekt för bilen

skal med magnet

Bilar du mycket i din vardag? Då kanske du redan har en magnethållare installerad i din bil. Det här ursnygga mobilskalet med inbyggda magneter fäster lätt. Laguis skal har dessutom en integrerad ring som kan roteras i 360 grader och även agera ställ för mobilen.

Kostar 114 kronor hos Amazon.se

Gör din Oneplus 9 Pro tuff som en noshörning

Tough Rhino-skal

Varför inte ge din telefon en metallisk look? Skaltillverkarna skryter även med en så kallad ”Tough Rhino”-teknologi som ska skydda in telefon mot allehanda skador. Om den verkligen skyddar mot en noshörningsattack förtäljer inte historien.

Kostar 160 kronor hos Amazon.se

Extra stöttåligt skal

Blått armor-skal

Skalet behöver inte se superspejsat ut för att ge ett riktigt bra skydd. Denna variant är, liksom den första på vår lista, också framtagen för att ge mobilen extra stöttålighet. Med den stora skillnaden att själva designen är något mer nedtonad. Ibland behövs inte mer än så.

Kostar 151 kronor hos Amazon.se

Mobilskal utan krusiduller

vanligt blått skal

Ibland behöver vi bara ett vanligt skal utan krusiduller, som exempelvis det här. Skalet finns i ett antal olika färger och är tillverkade av tpu-material, vilket borgar för bra skydd mot fall och andra typer av kollisioner.

Kostar 99 kronor hos Cdon

Glöm inte skyddsvästen till din Oneplus 9 Pro!

armor

Är det ett mobilskal med skyddsväst? Liknelsen är inte helt obefogad med tanke på att skalet går under namnet Armor Guard. Skydda din nya Oneplus 9 Pro mot alla typer av fall med detta tpu- och polykarbonatsbaserade skal.

Kostar 99 kronor hos Cdon

Ny tid, ny strid

camoskal

Om inte skrikiga färger är bra nog har vi också luskat fram ett skal som tar ut svängarna, åtminstone vad gäller mönster. Detta camouflage-skal ger din telefon en mer gerillainspirerad look. Runt om skalet finns även ett par snoddhål där du kan trä på remmar, ifall du vill ha din sprillans nya telefon hängandes runt halsen eller på hajkväskan. Ett annat stort plus är att skalet stödjer trådlös laddning.

Kostar 130 kronor hos Amazon.se