Twitch-streamaren Ludwig Ahgren avslutade under tisdagen en 31 dagar lång rekordsändning på plattformen. Ludwig Ahgren började sändningen den 14 mars med motivationen är utöka den med 10 sekunder för varje ny betalprenumerant han fick på sin Twitch-kanal, med ett tak på 31 dagar.

Sedan starten av maratonsändningen har Ludwigs kanal lyckats bli den mest prenumererade på Twitch någonsin och gått från 1730 till över 283 000 prenumeranter. Den tidigare rekordhållaren Ninja hade i jämförelse som mest 269 154 prenumeranter under april 2018. Under en period när Ludwig sov blev hans sändning också den mest sedda på Twitch.

För varje nya prenumeration från de första 29 dagarna har Ludwig lovat att skänka en dollar till välgörenhetsorganisationen No Kid Hungry, medan samtliga prenumerationsintäkter från den sista dagen kommer skänkas till Humane Society och St. Judes.

En märkbart tårögd Ludwig Ahgren avslutade sin sändning på tisdagen genom att tacka tittarna och göra honnör medan skärmen sakta svartnade.

Läs också: Twitch-tittandet mer än fördubblades under pandemiåret