Jeff Kaplan har sagt upp sig från jobbet som chef för Overwatch 2 och lämnar nu Blizzard efter 19 år på företaget. Det meddelade han själv på Twitter, och Overwatchs officiella webbplats önskade honom lycka till.

I ett par inlägg på Twitter tackar Jeff Kaplan alla medarbetare på Blizzard och alla spelare, men ger ett särskilt tack till utvecklarna han själv har jobbat med.

Jeff Kaplan började jobba på Blizzard efter att ha spelar Everquest tillsammans med flera anställda på företaget, bland annat Rob Pardo som då basade över bandesignen i Warcraft 3. Efter ett kort inhopp med kvalitetskoll inför lanseringen av Warcraft 3 började han jobba med designen av uppdrag i World of Warcraft, vilket han höll på med till 2009.

Därefter ledde han utvecklingen av det senare nedlagda spelet Titan tillsammans med Chris Metzen. Overwatch föddes ur ruinerna efter det misslyckade projektet.

Blizzard meddelar att Aaron Keller kommer ta över som chef för kommande Overwatch 2. Han är en av de drivande utvecklarna av ursprungliga Overwatch och har också jobbat många år på företaget.