Du vill inte verkligen tappa telefonen i backen och sedan behöva betala en rejäl slant bara för att få skärmen utbytt. Ett skal förlänger livslängden på din telefon och bankkonto.

Mobilskal

 Mobilskal till Galaxy S21 

Ja, ja till Neinei

Skal Samsung S21

Neineis skal är nästan lika snyggt som telefonen den ska omsluta. Skalet är tunt och snyggt speglande. Det har också ett litet stöd på baksidan, vilket gör det perfekt om du vill ägna dig åt att se på film, men inte orkar hålla i telefonen.

Den speglande ytan är försedd med en skyddsfilm för att den inte ska repas.

Kostar 130 kronor hos Amazon Sverige


Lila glitter

Skal Samsung S21

Ett glittrigt lila skal till din Samsung Galaxy S21 Ultra, kan det vara något? Skalet är tillverkat i ett mjukt gummerat material för bättre grepp samt förlängd livslängd. Ett skal som förhindrar att telefonen slinker ur handen.

Kostar 119 kronor hos Skal-man


Så fin med Soufu

Skal Samsung S21

Ett stötskyddande fodral som även dubblerar som spegel. Soufu ser till att din telefon skyddas från damm, fingeravtryck och repor. Du når enkelt alla knappar och ingångar på telefonen. Skalets fyra hörn är tillverkade för att stå emot fall.

Kostar 100 kronor hos Amazon Sverige


Fjäril vingad syns på telefonen

Skal Samsung S21

Klart du ska ha en fjäril på ditt mobilskal, framför allt när det är en självlysande fjäril. Skalet är tillverkat av tpu-plast. Du kan utan problem fortsätta att ladda telefonen trådlöst.

Kostar 99 kronor hos Skalhuset


Bubbligt värre

Skal Samsung S21

Ikasus skal skyddar inte bara telefonen, det går dessutom att använda som stressleksak för den som vill. Bubblorna på fodralet är gjorda för att klämmas på. När du trycker på en bubbla sjunker den mjukt ihop.

Utöver att agera som stressleksak skyddar det mjuka fodralet telefonen från att skadas om du tappar den i golvet.

Kostar 139 kronor hos Amazon Sverige


Bokstavssoppa med Ufgoszvp

Skal Samsung S21

Jo, det här skalet är tillverkat av företaget Ufgoszvp. Vi lämnar detta catchiga namn åt sitt öde och tittar istället på vad skalet kan göra. Förutom att agera skydd åt din telefon har det ett fönster så du kan se skärmen, magnetisk flärp som håller det stängt samt inbyggt ringstativ du kan använda när du äter, läser eller tittar på film.

Kostar 98 kronor hos Amazon Sverige


Sgkitm ger din telefon fjlösu

Skal Samsung S21

Vi fortsätter med ett skal från tillverkaren med det outtalbara namnet Sgkitm. Förutom ett tjusigt mönster på fodralet är det mjukt och greppvänligt. Det är en millimeter tjockt och adderar därmed ytterst lite vikt och storlek till din telefon. Det skyddar telefonen från vardagens händelser, vilket gör dig en gladare människa.

Kostar 110 kronor hos Amazon Sverige


 Mobilskal till Galaxy S21 Ultra 

S21 Ultra: Smart Clear View Cover

Samsung Smart Clear View Cover

Smart Clear View Cover är ett originalskal från Samsung till din Galaxy S21 Ultra. Förutom skalet ingår även Samsungs S Pen, som ger känslan av en vanlig penna på skärmen. Mobilfodralet har ett aviseringsfönster så att du kan se notiser och klockan genom locket. Fodralet är slimmat och perfekt anpassat till mobilens storlek och form. Det innebär att du får ett bekvämt grepp utan att mobilen görs märkbart större. Smart Clear View Cover har ett aviseringsfönster som låter dig kontrollera varningsmeddelande, svara eller avvisa samtal och se batterinivån utan att öppna locket.

Kostar 899 kronor hos Netonnet


S21 Ultra: Otterbox Symmetry

Otterbox

Vad sägs om ett enkelt men effektivt skal för din nya S21 Ultra? Otterbox Symmetry är ett tåligt skal tillverkat i polykarbonat och gummi som ser till att absorbera stötar. Det skyddar mobilens baksida och kanter. Och givetvis har det öppningar för kamera, portar och samtliga knappar.

Kostar 199 kronor hos Kjell & Company Mobilskal till Galaxy S21 Plus 

S21 Plus: Vargen är lös

Vargskal

Visst ska du ha ett skal med en självlysande arg varg till din S21 Plus! Det är tillverkat i tpu och fungerar med qi-laddning. Huruvida det är stöttåligt vet vi inte, men det skyddar mot repor och det är som sagt en självlysande varg som pryder det.

Kostar 59 kronor hos Skalhuset