Du vill inte verkligen tappa telefonen i backen och sedan behöva betala en rejäl slant bara för att få skärmen utbytt. Ett skal förlänger livslängden på din telefon och bankkonto.

Mobilskal

 Mobilskal till Galaxy S21 

S21: Crystal Hybrid Case

Skal Samsung S21

Crystal Hybrid Case Samsung Galaxy S21 Transparent är ett genomskinligt skal för Galaxy S21. Det har designats för att skydda telefonen effektivt mot skador utan att göra den tung och otymplig. Baksidan av skalet är tillverkat i hårdplast och sidorna i stötdämpande tpu. Skalets hörn är förstärkta för att dämpa fall. Runt skärmen och kameran är kanterna upphöjda för att skydda mot repor. Givetvis kommer du åt alla knappar samt att trådlös laddning fungerar med skalet på.

Kostar 139 kronor hos Phonelife


S21: Unicorn Beetle Pro

Skal Samsung S21

Med ett Unicorn Beetle Pro Case får du snygg design och bra stötskydd från Supcase till din Samsung Galaxy S21. Skalets baksida består av polykarbonat med kanter i stötdämpande tpu. Skalet är utformat för att ge tillgång till kontakter, knappar och kamera. Knapparna är täckta för att skydda mot smuts. Skalet uppfyller militärens standard drop-test MIL STD 810G 516.6.

Kostar 449 kronor hos Phonelife


S21: Case Cecile Rose Floral

Skal Samsung S21

Har du Case Cecile Rose Floral-fodral smälter du in på alla bjudningar där rosévin serveras. Typ. Skalet ger din telefon en snygg look samtidigt som det skyddar mot skador, repor och smuts. Skalet patenterat skydd i hörnen så att fall effektivt dämpas. Kanterna är upphöjda och skyddar skärm och kamera mot repor. Passar till: Samsung Galaxy S21.

Kostar 299 kronor hos Phonelife


S21: Card Slots Brown

Skal Samsung S21

Card Slots Case är ett smart mobilskal med två kortfack till Samsung Galaxy S21. Du får således en smidig förvaring av dina viktigaste kort på baksidan av telefonen. Skalet skyddar effektivt mot skador, repor och sprickor. Card Slots Brown är tillverkat i konstläder och passar din Samsung Galaxy S21.

Kostar 139 kronor hos Phonelife


S21: Xqisit Slim Wallet Selection Case

Skal Samsung S21

Xqisit Slim Wallet Selection Case förenar två av dina favoritprylar i ett snyggt plånboksfodral. Det är inte bara ett stiligt skydd för din smartphone utan har även kortfack och sedelficka, vilket gör att Slim Wallet Selection Case kan ersätta din plånbok. Utsidan är tillverkad av konstläder.

Framsidan har en mjuk insida som skyddar mobilskärmen mot repor. Locket sitter säkert på plats med hjälp av ett magnetlås. Insidan är av polykarbonat som ger stötdämpning och skyddar din telefon mot tappskador och repor. Slim Wallet Selection Case har en smidig ställfunktion för att underlätta när du exempelvis tittar på film - perfekt att ha på resan. Insidan av locket har två kortfack för exempelvis körkort samt en ficka för exempelvis sedlar.

Kostar 299 kronor hos Netonnet


S21: Golden Smoke Marble

Ideal of Sweden

Bakom det tjusiga namnet Golden Smoke Marble Marble Fashion Case hittar du ett skal för din Samsung Galaxy S21. Mobilskalet är tillverkat i hållbar plast och fodrat med mikrofiber för att motverka repor. Golden Smoke Marble har en djup svärta med nyanser av guld, för att ge en känsla av marmorsten.

Kostar 299 kronor hos Netonnet


 Mobilskal till Galaxy S21 Ultra 

S21 Ultra: Smart Clear View Cover

Samsung Smart Clear View Cover

Smart Clear View Cover är ett originalskal från Samsung till din Galaxy S21 Ultra. Förutom skalet ingår även Samsungs S Pen, som ger känslan av en vanlig penna på skärmen. Mobilfodralet har ett aviseringsfönster så att du kan se notiser och klockan genom locket. Fodralet är slimmat och perfekt anpassat till mobilens storlek och form. Det innebär att du får ett bekvämt grepp utan att mobilen görs märkbart större. Smart Clear View Cover har ett aviseringsfönster som låter dig kontrollera varningsmeddelande, svara eller avvisa samtal och se batterinivån utan att öppna locket.

Kostar 899 kronor hos Netonnet


S21 Ultra: Otterbox Symmetry

Otterbox

Vad sägs om ett enkelt men effektivt skal för din nya S21 Ultra? Otterbox Symmetry är ett tåligt skal tillverkat i polykarbonat och gummi som ser till att absorbera stötar. Det skyddar mobilens baksida och kanter. Och givetvis har det öppningar för kamera, portar och samtliga knappar.

Kostar 349 kronor hos Kjell & Company Mobilskal till Galaxy S21 Plus 

S21 Plus: Vargen är lös

Vargskal

Visst ska du ha ett skal med en självlysande arg varg till din S21 Plus! Det är tillverkat i tpu och fungerar med qi-laddning. Huruvida det är stöttåligt vet vi inte, men det skyddar mot repor och det är som sagt en självlysande varg som pryder det.

Kostar 79 kronor hos Skalhuset

iDeal of Sweden Fashion Case for Samsung Galaxy S21 Ultra

Bästa pris just nu: 259 kr