Knappt hade Paramount Plus lanserats förrän den lades ner. Den senaste streamingtjänstern heter nu Skyshowtime. Även om tjänsten ännu har ett magert utbud har den potential att bli riktigt bra, då du kommer att få innehåll från Showtime, Paramount, NBC Universal, Sky Studios och Nickelodeon.

Redan i dag finns det en hel del bra serier att se på Skyshowtime. Här har vi samlat de bästa, både exklusiva titar och andra bra serier som du inte får missa. Artikeln kommer att uppdateras löpande, så om du någonsin undrar vilka serier du ska se på Skyshowtime – välkommen hit!

Översikt: 

Bästa serier på Skyshowtime


1923

1923

1923 är en amerikansk västern som utspelar sig innan serien Yellowstone, men efter "1883". Serien handlar om familjen Duttons utmaningar i början av 1900-talet under USA:s expansion västerut, förbudstiden och den stora depressionen.

Serien är planerad att bestå av två säsonger med åtta avsnitt vardera. Något datum för säsong 2 finns ännu inte.

Genre: Drama, västern
Se 1923 på Skyshowtime


Mr robot

Mr robot

Mr. Robot är en hyllad amerikansk TV-serie som hade premiär 2015 och avslutades 2019. Serien följer Elliot Alderson (spelad av Rami Malek), en ung programmerare som lider av social ångest och depression. På dagarna arbetar han med cybersäkerhet på ett företag. På nätterna är han en hackare.

Elliots och en grupp av hackare jobbar för att förstöra det globala finansiella systemet och rädda världen från korruption. Gruppen leds av Mr. Robot (spelad av Christian Slater) Men snart upptäcker Elliot att Mr. Robot inte är den han utger sig för att vara.

Välskriven handling och starka skådespealinsatser kommer hålla dig på tårna genom hela serien.

Genre: Thriller
Se Mr Robot på Skyshowtime


Tulsa king

Tulsa king

Sylvester Stallone spelar maffiabossen Dwight "The General" Manfredi som precis släppts ut ur fängelset efter 25 år. Hans boss skickar honom till Tulsa, Oklahoma, för att där bygga upp en ny brottslig verksamhet. Då han inte känner till området tvingas han ta hjälp av nya lokala förmågor som består av ett gäng udda karaktärer.

Genre: Mafia, drama
Se Tulsa king på Skyshowtime


Parks And Recreation

Parks And Recreation

Från den Emmyvinnande duon Greg Daniels (The Office, King of the Hill) och Michael Schur (The Office, Saturday Night Live) kommer en komedi om en plats där ingenting någonsin blir gjort…småstadsstyrelsen. Serien inleder aningen trevande, men växer till sig efter bara några avsnitt.

Genre: Komedi
Parks and Recreation på Skyshowtime


1883

1883

Miniserie i tio delar som utspelar sig innan serien Yellowstone. I den här serien får du följa hur familjen Dutton lämnar Tennessee och färdas via Texas och Oregon innan de slutligen hamnar i Montana där de kommer över den bit land som senare ska bli Yellowstone-ranchen.

Genre: Western, drama
Se 1883 på Skyshowtime


Super Pumped

Super Pumped

En serie som skildrar Uber-vd:n Travis Kalanicks uppgång och fall, spelad av Joseph Gordon-Levitt. I första säsongen berättas historien om hur Uber skapades, ur vd:ns perspektiv, och slutligen hur han manövrerades bort.

Genre: Drama
Se Super Pumped på Skyshowtime


The Offer

The offer

En miniserie i tio delar som berättar historien om hur det gick till när Francis Ford Coppolas mästerverk Gudfadern blev till, och vad som egentligen hände bakom kulisserna. Det visar sig att göra den första ingående filmen om den tidigare så hemliga maffian inte var det enklaste jobbet. Den riktiga maffian har nämligen många åsikter om projektet…

Genre: Biografi, drama
Se The Offer på Skyshowtime


Dexter New Blood

Dexter New Blood

Tio år efter att seriemördaren Dexter försvann och serien Dexter tog slut, dyker han upp igen i en helt ny säsong. Den här gången lever han inte i varma Miami, utan i vid Iron Lake i staten New York. Ända sedan han fejkade sin död har levt ett lugnt liv här och hållit sin "mörka passagerare" i schack. Men en dag dyker hans son upp och saker börjar hända i området. Har hans son samma mörka sida som honom?

Genre: Thriller, drama
Se Dexter New Blood på Skyshowtime

Se hela tidigare serien Dexter på SkyShowtime


Star Trek: Strange New Worlds

Star Trek: Strange New Worlds

En helt ny Star Trek-serie som utspelar sig innan Star Trek: The Original Series. I denna serie följer vi Kapten Christopher Pike och hans besättning ombord rymdfarkosten USS Enterprise (NCC-1701). De utforskar världar runt om i galaxen ett decenium innan originalserien utspelar sig.

Genre: Sci-fi, äventyr
Se Star Trek: Strange New Worlds på Skyshowtime


Yellowjackets

Yellowjackets

Ett damlag i fotboll flyger från New Jersey till Seattle, men planet kraschar i Kanadas vildmark. Där blir de fast och tvingas göra allt de kan för att överleva i 19 månader. Och med allt…menar vi allt. Serien skildrar de överlevandes kamp i vildmarken, men också deras liv efter i nutid. Serien nominerades till flera Emmys.

Genre: Thriller, mysterium
Se Yellowjackets på Skyshowtime


Halo

Halo

Ikoniska tv-spelet från Xbox, Halo, har nu blivit serie. Serien är en fristående historia som skildrar konflikten mellan människor och utomjordingarna "Covenent" på 2500--talet. Huvudperson är förstås Master Chief, känd från spelen.

De flesta filmer baserade på spel brukar floppa så hårt att man undrar varför de ens försöker igen. Men Halo, om än inget mästerverk, håller ändå hög nivå. Är du ett fan av spelet kan du uppskatta serien.

Genre: Sci-fi
Se Halo på Skyshowtime


House

House

Tokhyllad serie om den bittre och hårde, men rättvise doktor House (Hugh Laurie). I varje avsnitt brottas han med att lösa alla sjukdomsfall till vilket pris som helst, även om okonventionella metoder krävs. Åtta säsonger har du att njuta av denna pärla till tv-serie. House är för övrigt även den en modern tappning av Sherlock Holmes.

Genre: Drama
Se House på Skyshowtime


Yellowstone

Yellowstone

Westerndrama med Kevin Costner i huvudrollen. Serien följer konflikten mellan en stor boskapsranch, ett indianreservat, nationalpark och människor som vill bygga ut på marken. Serien har nominerats till många priser och får höga betyg på recensionssajter. Västerndrama när det är som bäst helt enkelt.

Genre: Western, Drama
Se Yellowstone på Skyshowtime


Superstore

Superstore

En serie som utspelar sig i en affär, hur kul kan det vara? Riktigt kul faktiskt! I superstore får du följa de anställda på varuhuset Cloud 9. Serien har The Office-vibbar.

Genre: Komedi
Se Superstore på Skyshowtime


Mayor of Kingstown

Mayor of Kingstown

Jeremy Renner (Hawkeye) spelar huvudrollen i denna serie som utspelar sig i Kingstown, Michigan, där den enda industrin som finns kvar är privata fängelser. Historien handlar om familjen McClusky, en familj som medlar mellan poliser, brottslingar, fängelsevakter och politiker. Racism, korrumption och ojämnlikhet är teman som den här serien inte vejar för.

Genre: Brott, drama
Se Mayor of Kingstown på Skyshowtime


Fler topplistor streaming: