En färgglad cooler med hjul

Röd partycooler

Vad sägs om en extra stor kyl på hjul? Denna best erbjuder dessutom reglerbar temperatur mellan 2–10 grader, vilket gör den optimal för sommarens små gatherings.

Produkt: Cylinda Maxicooler
Pris: Från 3 600 kronor på Prisjakt.se

Kyl med inbyggda hyllor

Inbyggda hyllor

Nej, det är inte öron du ser på kylens sidor, utan snarare två avlastningshyllor. Med hjälp av dessa kan du exempelvis blanda till drinkar på plats utan att behöva ta med dig all dryck till ett avlägset bord. Kylen leverereas även med korgar som monteras inuti, för de tillfällen där du inte behöver nyttja hela utrymmet.

Produkt: Andersson PartyCooler PYC 3.3
Pris: 1 990 kronor hos Netonnet

Liten och diskret cooler

Partycooler

Här har vi en cooler i helsvart skrud som smälter in bland övriga balkongmöbler (förutsatt att du har mörka sådana). Den något mindre storleken möjliggör även placering på andra ställen, exempelvis vardagsrummet eller köket. Eller varför inte spellyan?

Produkt: Menuett Partycooler 30L
Pris: Från 999 kronor på Prisjakt

Stilrent i vitt

Vit

Oroa dig inte om du bara har möbler i ljusa färger. Vi har nämligen hittat en mindre modell i vitt. Denna kyl rymmer 40 liter, eller närmare bestämt 65 stycken 33 cl-burkar av din favoritdryck. Och precis som de flesta andra modellerna i den här listan är den också utrustad med två hjul, för smidigare förflyttning.

Produkt: Scandomestic TK41
Pris: 1 990 kronor hos Mediamarkt

Rymlig och praktisk partycooler

Inbyggt bord

En tyst partycooler som inte gör väsen av sig. Den är också utrustad med två snygga sidobord i trä på vardera sidan, perfekta för tillbehör eller som avlastningsbord. Kylen har också steglös temperaturinställning och förflyttas med enkelhet via de inbyggda hjulen.

Produkt: Cylinda Partycooler
Pris: 5 431 kronor hos Bagaren och Kocken

Exklusivt för öl?

ÖL

Trots dess coola design och namn är det här kylskåpet på hjul inte exklusivt för öl. Faktum är att Beercan 19 fungerar på exakt samma sätt som resterande partycoolers på den här listan. Men dess extraordinära design gjorde att vi ändå kände oss manade att ta med det.

Produkt: Scandomestic Beercan 19
Pris: Från 2 990 kronor på Prisjakt