Lagom till sommarens utomhusaktiviteter lanserar Jaybird sina nya true wireless-proppar Vista 2. Och med tanke på att vi för två år sedan hyllade föregångaren finns det all anledning att spetsa öronen.

Stort test: Bästa true wireless-hörlurarna

En batteritid om totalt cirka 24 timmar är ett starkt argument för att ta med hörlurarna på utflykten. Sammanhängande speltid ligger på cirka åtta timmar innan lurarna behöver laddas i sitt etui, som i år är certifierad enligt IP54-standarden. Det innebär att det utan problem ska klara av damm och vattenstänk. 

Jaybird Vista 2

Lurarna i sig har också blivit tåligare, med en IP68-klassning som indikerar att de är svett-, stöt- och droppsäkra. Kort och gott finns det inte mycket som rår på nya Jaybird Vista 2 rent fysiskt.

Hur det är med ljudkvalitén är svårt att säga innan vi hunnit testa dem, men lurarna är i alla fall utrustade med en 6-millimetersdriver och Surround Sense-teknik som låter dig förstärka omgivningsljud för att inte tappa fokus helt i musiken eller podcasten du lyssnar på.

Jaybird Vista 2 ska finnas att köpa hos tillverkaren och utvalda återförsäljare redan i dag. Det rekommenderade priset ligger på 2 000 kronor och hörlurarna finns i färgerna svart, grå och midnattsblå.