Jennifers Body

Jennifer’s Body
Needy är en av de största töntarna på sitt gymnasium, medan hennes bästa vän, Jennifer, är den populära cheerleader-tjejen i klassen. Efter att ha blivit bortförd av ett indieband i en skåpbil kommer Jennifer tillbaka som förbytt, med till synes inga känslor kvar. Snart börjar den ena klasskompisen efter den andra trilla av pinn av mystiska orsaker. Needy börjar misstänka att det är hennes bästa kompis som ligger bakom morden…

Genre: Rysare
Betyg IMDB: 5,3

Se Jennifer’s Body på Disney Plus här

Alien

Alla Alien-filmer

Ridley Scotts rymdthriller som gått till historien! Följ med Ripley när hon bekämpar ett hot från yttre rymden som tagit sig in på hennes skepp. Vem i besättningen kan hon egentligen lita på? På Disney Plus finns samtliga Alien-filmer att se, inklusive de två senaste filmerna Prometheus och Covenant.

Se Alien, Aliens: Återkomsten, Alien 3, Alien: Återuppstår, Prometheus och Alien: Covenant på Disney Plus.

Dark Water

Dark Water

Amerikanska versionen av den japanska skräckklassikern! Dahlia bor efter en uppslitande skilsmässa tillsammans med sin dotter i ett slitet lägenhetskomplex. Snart inser hon att huset är hemsökt och hon måste lista ut hur den avlidna har gått bort för att rädda sin egen dotter.

Genre: Skräck
Betyg IMDB: 5,6

Se Dark Water på Disney Plus här

Signs

Signs

Graham bor tillsammans med sin bror och sina barn i ett hus ute på landsbygden. Plötsligt börjar mystiska formationer dyka upp på fälten i området. Är det bara ett spratt eller ett försök till kommunikation från yttre rymden? Mel Gibson spelar huvudrollen i denna kultklassiker av M. Night Shyamalan.

Genre: Thriller
Betyg IMDB: 6,7

Se Signs på Disney Plus här

Dolt under ytan

Dolt under ytan

Norman börjar bli orolig för sin frus hälsa efter att hon börjar höra röster kring sjön utanför deras hus, och ser reflektionen av en ung kvinna i vattnet. Efter att ha gått till en psykolog bestämmer sig Claire för att med hjälp av sin bästa vän Jody och ett Ouija-bräde ta reda på om det är en ande som försöker ta kontakt med henne.

Genre: Skräck
Betyg IMDB: 6,6

Se Dolt under ytan på Disney Plus

American Horror Story

American Horror Story

Alla säsonger av den här kritikerrosade skräckserien finns nu att se på Disney Plus. Njut av ett decennium av högkvalitativ skräck, som börjar i ett hemsökt hus och slutar i Los Angeles på 80-talet. Säsongerna är fristående, så om en av dem inte är din kopp te rekommenderar vi att du testar en annan.

Se American Horror Story på Disney Plus här