ismaskiner

Den här frälsaren från H.Koenig leverar hela 12 kilo svalkande iskuber per dygn och har en vattentank som rymmer 2,1 liter vatten. Varje enskild produktionscykel tar mellan 10 och 13 minuter och det genomskinliga locket ger dig full insyn i händelsförloppet. På lcd-skärmen får du information om produktionstakt och aktuell vattennivå.

Kostar 1 214 kronor hos Amazon Sverige


Ismaskin

Fooings självrengörande ismaskin spottar ur sig nio isbitar var sjätte minut. Så länge du förser den med vatten kan den producera upp till 15 kilo is under ett dygn. Vattentanken rymmer två liter vatten och behållaren för färdig is har en kapacitet på upp till 100 isbitar. Det skålar vi för!

Kostar 1 712 kronor hos Amazon Sverige


Emerio Ismaskin

Gör egen is med en ismaskin från Emerio. På bara några minuter har du is och kan välja själv hur stora isbitar du önskar – små, mellan eller stora kuber. Emerio kan tillverka upp till 12 kilo is per dygn. Maskinen indikerar med ett larmljud när isen är klar. Ismaskinen är perfekt att ha i husbilen eller i sommarstugan då den enkelt kopplas till elutaget.

Kostar 2 195 kronor hos Bagaren & Kocken


Andersson Ismaskin

Har du någon gång en varm sommardag öppnat frysen och sett att du inte har någon is till läsken? Klart du har! Andersson ismaskin grejar en sats med is på sju minuter. Under en 24-timmars period kan den tillverka upp till 12 kilo is. Ett par lampor visar om du behöver tillsätta mer vatten eller när ismaskinen är full.

Kostar 1 490 kronor hos Netonnet


Menuett Ismaskin

Med Brights ismaskin går det snabbt att göra i ordning kylda drycker till lyxiga middagsbjudningar under gassande sommardagar eller stojiga barnkalas (hu!). Brights ismaskin grejar upp till tolv kilo is per dag. Det tar ungefär 13 minuter för den första satsen med is att bli klar. En kontrollpanel upplyser dig om när isen är färdig eller när vatten behöver fyllas på i behållaren.

Kostar 1 499 kronor på Jula


Icemaster Pro Ismaskin

För Icemaster Pro från Caso tar det mellan 6–13 minuter att göra is. Liksom de andra maskinerna grejar den att göra is i parti och minut, upp till 500 gram isbitar i timmen. Maskinen har ett litet fönster om du är nyfiken på hur den arbetar. Men att se isbitar skapas är väl i samma liga som att se färg torka. Du kan välja mellan två isbitsstorlekar, vilket görs via displayen på maskinens framsida, som också visar ifall maskinen behöver mer vatten.

Kostar 1 762 kronor hos Amazon Sverige


Champion Ismaskin

Nu behöver du inte längre bekymra dig för att någon tagit den sista isen i frysen. Istället för att svära tyst för dig själv och knyta näven i byxfickan går du till din Champion ismaskin som tillverkar is på bara ett par minuter. Om du behöver mycket is kan vi glädja dig med att den här rackaren tillverkar tio kilo is per dygn.

Kostar 1 490 kronor hos Webbhallen


Hendig ismaskin

Hendi Isbitsmaskin grejar inte bara isbitar utan kan även krossa isen åt dig, perfekt för kalla drinkar en varm sommarkväll! Kan producera 15 kilo is per dygn, vilket bör räcka för de flesta. Hendi är tillverkad i snajdigt rostfritt stål.

Kostar 3 154 kronor hos Amazon Sverige