Qvarmt och Qkönt

Infravärmare

Qiulao väggmonterade infravärmare har ipx65-klassning och värmer upp dig och ditt sällskap med
1 880 skönt värmande watt. Värmeelementen sitter i ett robust och rostfritt hölje, vilket gör den lämplig för balkonger, altaner med mera. Bäst av allt är att värmen bara tar någon minut på sig att emanera över era frusna kroppar.

Kostar 2 500 kronor hos Amazon Sverige

Showtime med Opranic

Infravärme

Opranic Thor är en bärbar infravärmare med minimalistisk design i en svart aluminiumkonstruktion som gör sig fint på uteplatsen. Opranic Thor strålar värmen brett och ger ett skönt glödande sken. Värmaren använder sig av något de kallar ir-x-teknik, som värmer upp föremål direkt utan att värma upp luften. Den är ipx4-certifierad och har en brinntid på upp till 10 000 timmar.

Kostar 2 299 kronor hos Hemmy


Varmt och skönt

Infravärme

Med en BBGS Outdoor Electric Patio Heater kan du värma upp din uteplats, balkong eller vad det nu kan vara. Om elementet överhettas eller välter stängs den automatiskt av. Tre effektnivåer borgar för att hålla dig varm och skön även under höstrusk.

Kostar 3 151 kronor hos Amazon Sverige

Blixtsnabb

Infravärme

Hortus terrassvärmare är av väggmodell och når full effekt på en sekund (!). Lämplig att montera upp ungefär tre meter från där ni sitter. Brinntid på minst 5 000 timmar, ip55-certifiering samt 1 500 skönt värmande watt gör även hösten till en njutbar årstid.

Kostar 887 kronor hos Whiteaway

Lutande tornet

Infravärme

Terrassvärmare Termo Pisa är en vattentålig historia som med sin ip55-klassning är godkänd för utomhusbruk. Skyddsgallret runt elementen har blivit behandlade med ett värmeskyddande lager som heter Cool Touch Technology, vilket gör att du inte bränner dig på gallret om du av misstag skulle komma emot det. Två lägen, 450 respektive 900 watt håller dig varm. Det går även att ställa in ett oscillerande läge så att värmen sprider sig jämnt. Brinntiden är cirka 5 000 timmar.

Kostar 939 kronor hos Garden Store

Parasollvärme

Infravärme

Montera upp din egen sol i parasollen och njut av upp till 2 000 värmande watt. Termo Parasoll monteras enkelt och sprider sedan värme under parasollen. Tre olika värmelägen finns: 650,1 300 och 2000 watt. Det går att ha ett bord under värmaren, men se till att avståndet mellan bord och värmare åtminstone är mellan 120 - 180 centimeter. Värmaren avger även värme uppåt vilket gör att du måste ha ett avstånd på cirka 30 centimeter till parasolltyget.

Kostar 1 329 kronor hos Garden Store

Värme från golvet

Infravärme

Termo Milano är en praktisk såvida att du enkelt kan flytta den till den personen som fryser mest i sällskapet. Tre effektlägen: 650, 1 300 och 2 000 watt. Huvudet på värmaren kan vridas uppåt eller nedåt i 45 graders vinkel. Den är även utrustad med tippskydd. Godkänd för utomhusbruk med ip44 certifiering.

Kostar 579 kronor hos Garden Store


Ardala varmt nog?

Infravärme

Vi ber om ursäkt för ovan misslyckade Göteborgsvits. Terrassvärmaren Ardala skänker värme under kyliga höstkvällar. Fjärrkontroll medföljer för enkel av värmen. Effekten ligger på 1 200 watt. Liksom de flesta andra har den blivit ip55-certifierad.

Kostar 1 295 kronor hos Bauhaus