Visa upp din mobil som den är

Ringke

Galaxy Z Flip 3 finns i ett par olika färger, alltså är chansen rätt stor att du väljer den modell som återspeglar din personlighet bäst. I det fallet passar ett genomskinligt skal allra bäst, särskilt Ringkes variant som är gjord av massivt polykarbonat.

Kostar 209 kronor på Amazon Sverige

Lämna inga fingeravtryck

Yuke

Här är raka motsatsen till ovanstående skal, nämligen ett som täcker mobilens baksida med ett annorlunda mönster. Yuketops Flip 3-skal är dessutom av ett riktigt greppvänligt material som dessutom håller fingeravtryck borta.

Kostar 174 kronor på Amazon Sverige

För business-personer

Business

En bild säger mer än tusen ord. Och så även bilden på detta högklassiga mobilskal, vars look får oss att tänka på läderportföljer som florerar runt vissa områden. Och om du nu är en businessperson, varför inte matcha din Galaxy Z Flip 3 med din befintliga portfölj?

Kostar 339 kronor hos Cdon

Inga krokodiltårar här inte

Krokodil

Crocodiles stentuffa skal ger din Galaxy Z Flip 3 en unik läderlook. Om den är baserad på mönstret hos den riktiga krokodilen förtäljer dock inte historien.

Kostar 359 kronor hos Cdon

Bling bling

Bling

Vill du att din nya, vikbara mobil ska kännas ännu lyxigare? Smycka då ut den med detta genomskinliga och guldpläterade skal från Flip Case.

Kostar 156 kronor på Amazon Sverige

Inte lika bling bling

Intebling

Flip Cases genomskinliga skal finns även i diskretare form, där guldpläteringen är utbytt till förmån för något mindre skinande. Funktionen är dock densamma.

Kostar 159 kronor på Amazon Sverige

Extra stöt- och halkskydd

Kudde

Det här skal sticker ut från mängden, och det bokstavligen. Den har nämligen en utstickande och kuddliknande yta som skyddar mobilen från att halka ur din hand.

Kostar 226 kronor på Amazon Sverige

Stilrent skal

Folenzu

Ibland vill vi bara ha ett stilrent skal utan extra krusiduller. Som exempelvis detta från Folenzu. Utöver det supersnygga svarta skalet finns det även alternativ för dig som föredrar klarare färger.

Kostar 149 kronor på Amazon Sverige

Tufft skal för tuffa uppdrag

Tuff

Om du redan nu vet med dig att din nya Galaxy Z Flip 3 kommer att få vara med om ett och ett annat är det kanske lika bra att slå på stort direkt. Exempelvis genom att utrusta den med detta “tough armor”-skal från Spigen. Tvärtemot vad du kan tro, kan mobilen fortfarande dra nytta av trådlös laddning, trots det tjocka skalet.

Kostar 349 kronor hos Cdon

Äkta läder

Läder

Och så slutligen något alldeles extra, ett riktigt tunt skal i äkta läder. Varför? För att vi ibland måste unna oss av det goda i livet, trots den högre prislappen.

Kostar 799 kronor hos Elgiganten