Tufft pansar till en tuff mobil

Tough Armor

Precis som med Galaxy Z Flip 3 har Spigen även tagit fram ett hårt och specialanpassat skal för nya Galaxy Fold 3. Det innehåller så mycket som dubbla skikt av silikon och polykarbonat, och är dessutom utrustat med skyddskanter som skyddar frontdisplay och kameror.

Kostar 510 kronor hos Amazon Sverige

Stilrent plånboksskal i läder

läder m plånbok

Är du van med de där plånboksfodralen som är vanligt förekommande för “vanliga” mobiler? Vill du ha en liknande lösning för nya Galaxy Z Fold 3? Lyckligtvis är Samsungs vikbara mobils okonventionella form inget hinder för det. Åtminstone inte med det här läderfodralet från Newzerol. Nu undrar ju förstås vän av ordning hur vi då kommer åt frontdisplayen och givetvis är även detta löst på ett riktigt finurligt sätt.

Kostar 176 kronor hos Amazon Sverige

Stilrent läderskal utan plånbok

Läder utan plånbok

Vill du hellre hålla pengarna och mobilen separata finns det också en lösning för det. I en rad olika färger dessutom. Vem säger att vi alltid måste ha allt samlat på ett och samma ställe?

Kostar 349 kronor hos Cdon

Visa upp din dyrgrip

Clear

Galaxy Z Fold 3 är redan tuff nog som den är, och med detta genomskinliga skal från Ringke kan du också visa upp telefonen i all dess prakt. Extrafunktioner som finns inkluderade är ett så kallat “Quickcatch”-nyckelhål, där du kan fästa handleds- eller nackremmar.

Kostar 239 kronor hos Amazon Sverige

För bättre grepp

Grepp

Wataches bidrag till den snabbt växande skaran av Fold 3-skal är inget mindre än en specialdesignad variant med kolfibermönster på baksidan. Detta gör bland annat att du får ett stadigare grepp om mobilen, men också att mobilen blir så gott som halkfri när du använder undersidan som inbyggt stativ.

Kostar 174 kronor hos Amazon Sverige

Visa att du menar business

Business skal

Vi har tidigare tipsat om business-skalet till Galaxy Z Flip 3, och givetvis finns det även en variant för Galaxy Z Fold 3. Med den får du utsidan av din nya, superdyra telefon att matcha din superdyra läderportfölj. Ett måste för seriösa businesspersoner.

Kostar 339 kronor hos Cdon

Supertunt som luften vi andas

Phantom green

Spigens Air Skin-fodral är precis vad namnet antyder - ett riktigt tunt fodral som knappt märks av. Ungefär som luften. Vi fastnade särskilt för denna variant kallad “Phantom Green”.

Kostar 276 kronor hos Amazon Sverige

Tungt och tunt bepansrat skal

Slim armor

Spigen har även ett specialskal som kombinerar den nästan obefintliga bredden hos deras tunnare skal med Tough Armor-skalet. Resultatet är Slim Armor Pro, något för dig som vill ha det bästa från två världar. Som bonus klarar den även av trådlös laddning och hindrar dessutom inte din mobil från att använda Powershare-funktionen.

Kostar 918 kronor hos Amazon Sverige

Inbyggt stativ

Stativ

Visst, du kan vika din nya Galaxy Z Fold 3 och låta halva skärm agera stativ. Men det kräver att du faktiskt fäller upp telefonen. Knepigare blir det om du bara vill använda frontdisplayen. Det vill säga, såvida du inte förser din mobil med Boleyis specialdesignade skal för det ändamålet. Nu har ju skalet förstås en del andra egenskaper också, exempelvis stötdämpande tpu-lagerskydd.

Kostar 53 kronor hos Amazon Sverige

Något att bita i

Krokodil

Och så avslutningsvis ett skal i läder vars mönster påminner om krokodilens, det obligatoriska Crocodile-skalet. Varför? Tja, har vi väl tipsat om varianten för Galaxy Z Flip 3 kan vi lika gärna göra det för dess dyrare och mer avancerade storasyskon. Rätt ska vara rätt!

Kostar 359 kronor hos Cdon