Den 19 november är det premiär för The Wheel of Time, en påkostad dramaserie som baseras på de bästsäljande böckerna i fantasyserien Sagan om Drakens Återkomst av Robert Jordan och Brandon Sanderson.

Handlingen kretsar kring Moiraine, en medlem i den helkvinnliga magikerordern Aes Sedai, som en dag anländer till den lilla staden Two Rivers. Något som blir början på en episk resa där världens öde vilar på en knivsegg.

Så här ser den senaste trailern för serien ut:

I huvudrollerna ser vi bland annat Rosamund Pike som Moiraine, Josha Stradowski som Rand al'Thor och Marcus Rutherford som Perrin Aybara.

Producent och showrunner för serien är Rafe Judkins som tidigare skrivit för Chuck och Marvel's Agents of Shield. Tv-serien är ett samarbete mellan Amazon Studios och Sony Pictures Television.

Den första säsongen av Wheel of Time kommer att bestå av åtta avsnitt, men redan nu står det klart att det blir fler säsonger så småningom.

En prenumeration på Amazon Prime kostar 59 kronor per månad och vill du beta av hela den första säsongen i ett svep kan nämnas att det sista avsnittet för säsongen sänds på julafton.

Läs också: Bekräftat - Då kommer tv-serien om Sagan om ringen