Uppdaterad med nya skal 11/5 2022
 

Marmorerat

Iphone 13 fodral

Mateprox är ett skal som ser ut som marmor tänkt att skydda din Iphone 13 Pro Max från olyckor. Det är tillverkat av glänsande hård plast med mjukt foder. På baksidan finns en1,8 millimeter upphöjd kant som ser till att kameralinserna skyddas. Givetvis når du enkelt alla kontroller, samt att det är försett med utskärningar för högtalare, kamera och lightning-porten.

Kostar 217 kronor hos Amazon Sverige


Demondräparen

Iphone 13 fodral

Vill du piffa upp din Iphone 13, vad sägs då om ett manga-inspirerat fodral? Det här är tillverkat i tpu (termoplastisk polyuretan), ett silikonliknande material som håller din telefon fri från repor och smuts. Skalet get ett visst skydd mot fall.

Kostar 175 kronor hos Amazon Sverige


På gränsen med Yoedge

Iphone 13 fodral

Från Yoedge får du inte bara ett utan två skal till din Iphone Pro Max när du beställer det här. Skalet är tillverkat i matt mjuk tpu-plast, det är reptåligt, stötsäkert och viktigast av allt, är försett med ett sött dinosauriemönster. Finns även med lika söta avocados.

Kostar 148 kronor hos Amazon Sverige


Let there be rock

Iphone 13 fodral

Head Case Designs har officiellt licenserade AC/DC-skal för din telefon. Det här skalet har Angus och Malcolm Youngs klassiska gitarrer avbildade på baksidan.

Kostar 220 kronor hos Amazon Sverige


Anarki i din Iphone

Iphone 13 fodral

Mer från Head Case Designs! Här får du omslaget till en av musikhistoriens mest kontroversiella skivor, Never Mind the Bollocks, från ett av musikhistoriens mest kontroversiella band, Sex Pistols, att pryda din telefon med. Finns till de flesta Iphone-modellerna.

Kostar 190 kronor hos Amazon Sverige


Ge din Iphone superstyrka

Iphone-skal

Spigen Tough Armor Case är tillverkat av silikon och polykarbonat som skyddar din Iphone 13 mot stötar som kan skada såväl utseendet som plånboken när efterföljande reparation ska betalas. Spigens har dessutom ett inbyggt ställ, så att du kan luta telefonen om du har ett videosamtal eller tar ett samtal.

Hörnen är skyddade av särskild designad luftkuddeteknik och givetvis finns öppningar för alla anslutningar och knappar.

Kostar 215 kronor hos Amazon Sverige


Ja till Neinei

Iphone-skal

Neinei är ett snajdigt spegelfodral för Iphone 13 Pro Max. Förutom att se just snajdigt ut skyddar det även din telefon samt dubblerar som spegel. Skalet har en yta av högkvalitativ hård plast samt mjukt skyddande pu-läder

Liksom Spigen har det inbyggt stöd för filmvisning och Facetime-samtal.

Kostar 152 kronor hos Amazon Sverige


Djungelfiera din Iphone

Iphoneskal

Det här skalet från Richmond & Finch skyddar mot fall samt missprydande repor. Skalet har en reptålig yta som säkerställer att ingen skada sker på din älskade telefon. Och så har det ju djungelmotiv! Passar Iphone 13 Pro

Kostar 349 kronor hos Amazon Sverige


Max skydd till Max

Iphone-skal

Här har vi ett skal kompatibelt med Iphone 13 Pro Max. Det är tillverkad av hård pcu-plast och har en liten lucka som skyddar kameran. När du ska plåta skjuter du den åt sidan. Helt enkelt vad som förr i tiden kallades "linsskydd".

Kostar 189 kronor hos Amazon Sverige


Genomskinligt skal utan extra lullull

Genomskinligt Iphone-skal

Ibland vill vi bara ha något som skyddar vår telefon, utan att nödvändigtvis ändra på dess utseende. Vid sådana tillfällen passar det utmärkt med ett genomskinligt skal. Ett skal som inte bara skyddar, men som också släpper igenom all den glans som de nya Iphone 13-mobilerna bjuder på.

Kostar 119 kronor hos Cdon (Iphone 13 Pro Max). Finns även för Iphone 13 Pro, Iphone 13 och Iphone 13 Mini

Minimalistiskt skal för alla lägen

Svart skal för Iphone 13

Ungefär samma tanke som med föregående skal, fast nu i stilren svart skrud och fodrat med mikrofiber. Varför göra allt bökigare än vad det behöver vara?

Kostar 299 kronor hos Netonnet (Iphone 13 Pro Max) 

Skydda telefonen och dina andra ägodelar

Plånboksfodral Iphone 13

Och med det menar vi förstås de olika konto- och id-korten vi måste bära med oss under vardagen. Du känner säkert igen designen på detta skal, den finns nämligen i olika varianter och storlekar för alla möjliga typer av mobiltelefoner. Och så även Iphone 13-mobilerna.

Kostar 220 kronor hos Kjell och Company (Iphone 13 Pro Max). Finns även för Iphone 13 Pro, Iphone 13 och Iphone 13 Mini.

Smalare plånboksfodral

Smal plånboksfodral

Här kommer en annan variant på plånboksfodralet, närmare bestämt ett som du inte behöver vika upp för att nå dina kontokort. Har plats för två till tre bankkort och är tillverkat av lyxig japansk mikrofiber. Finns i ett antal olika färger och till samtliga Iphone 13-modeller.

Kostar 549 kronor hos Iphonebutiken (Iphone 13 Pro Max). Finns även för Iphone 13 Pro, Iphone 13 och Iphone 13 Mini.

Gult är inte fult

Gult Iphone-skal

Myten om att ”gult är fult” måste få ett stopp. Det finns nämligen många gula ting som är alldeles perfekta som de är. Solen är ett exempel. Pokémon-maskoten Pikachu är ett annat. Eller detta skal i silikon från Tanakey. Om övertalningskampanjen inte fungerade på dig finns det även ett antal andra färger att välja mellan.

Kostar 129 kronor hos Amazon.se (Iphone 13 Pro Max, Iphone 13 Pro, Iphone 13 och Iphone 13 Mini.


Är originalet bäst?

Apples egna skal

Apples egna skal är något av en premiummodell som dessutom garanterar kompabilitet med Magsafe. Skalet är dessutom tillverkat av specialanpassad kvalitetsläder, enligt egen utsago.

Kostar 795 kronor hos Netonnet (Iphone 13 Pro Max). Finns även för Iphone 13 och Iphone 13 Mini.

På med skyddsvästen!

Armorskal Iphone 13

Så kallade ”Armor”-skal finns till de allra flesta mobilerna och så även för Iphone 13-mobilerna. Fördelarna är många. Bland annat innehåller denna modell dubbla lager skyddskåpor av både silikon och polykarbonat. Dessutom har skalet en integrerad magnet som håller fast den trådlösa laddaren.

Kostar 276 kronor hos Amazon.se (Iphone 13 Pro Max). Finns även för Iphone 13 Pro

Håll din Iphone 13 varm under vintern

Fluffigt fodral

Vi förstår att ingen vill bli påmind om den, men faktum är att vintern är på väg. Se därför till att din mobil är väl skyddad med detta fluffiga skalfodral från Nadoli. Finns för samtliga Iphone 13-modeller, men också för många av de äldre Iphone-telefonerna.

Kostar 1 089 kronor hos Amazon.se (Iphone 13 Pro Max, Iphone 13 Pro, Iphone 13 och Iphone 13 Mini)