Genomskinligt skal utan extra lullull

Genomskinligt Iphone-skal

Ibland vill vi bara ha något som skyddar vår telefon, utan att nödvändigtvis ändra på dess utseende. Vid sådana tillfällen passar det utmärkt med ett genomskinligt skal. Ett skal som inte bara skyddar, men som också släpper igenom all den glans som de nya Iphone 13-mobilerna bjuder på.

Kostar 119 kronor hos Cdon (Iphone 13 Pro Max). Finns även för Iphone 13 Pro, Iphone 13 och Iphone 13 Mini

Minimalistiskt skal för alla lägen

Svart skal för Iphone 13

Ungefär samma tanke som med föregående skal, fast nu i stilren svart skrud och fodrat med mikrofiber. Varför göra allt bökigare än vad det behöver vara?

Kostar 399 kronor hos Netonnet (Iphone 13 Pro Max) 

Skydda telefonen och dina andra ägodelar

Plånboksfodral Iphone 13

Och med det menar vi förstås de olika konto- och id-korten vi måste bära med oss under vardagen. Du känner säkert igen designen på detta skal, den finns nämligen i olika varianter och storlekar för alla möjliga typer av mobiltelefoner. Och så även Iphone 13-mobilerna.

Kostar 199 kronor hos Kjell och Company (Iphone 13 Pro Max). Finns även för Iphone 13 Pro, Iphone 13 och Iphone 13 Mini.

Smalare plånboksfodral

Smal plånboksfodral

Här kommer en annan variant på plånboksfodralet, närmare bestämt ett som du inte behöver vika upp för att nå dina kontokort. Har plats för två till tre bankkort och är tillverkat av lyxig japansk mikrofiber. Finns i ett antal olika färger och till samtliga Iphone 13-modeller.

Kostar 549 kronor hos Iphonebutiken (Iphone 13 Pro Max). Finns även för Iphone 13 Pro, Iphone 13 och Iphone 13 Mini.

Gult är inte fult

Gult Iphone-skal

Myten om att ”gult är fult” måste få ett stopp. Det finns nämligen många gula ting som är alldeles perfekta som de är. Solen är ett exempel. Pokémon-maskoten Pikachu är ett annat. Eller detta skal i silikon från Tanakey. Om övertalningskampanjen inte fungerade på dig finns det även ett antal andra färger att välja mellan.

Kostar 199 kronor hos Amazon.se (Iphone 13 Pro Max, Iphone 13 Pro, Iphone 13 och Iphone 13 Mini.


Är originalet bäst?

Apples egna skal

Apples egna skal är något av en premiummodell som dessutom garanterar kompabilitet med Magsafe. Skalet är dessutom tillverkat av specialanpassad kvalitetsläder, enligt egen utsago.

Kostar 795 kronor hos Netonnet (Iphone 13 Pro Max). Finns även för Iphone 13 och Iphone 13 Mini.

På med skyddsvästen!

Armorskal Iphone 13

Så kallade ”Armor”-skal finns till de allra flesta mobilerna och så även för Iphone 13-mobilerna. Fördelarna är många. Bland annat innehåller denna modell dubbla lager skyddskåpor av både silikon och polykarbonat. Dessutom har skalet en integrerad magnet som håller fast den trådlösa laddaren.

Kostar 276 kronor hos Amazon.se (Iphone 13 Pro Max). Finns även för Iphone 13 Pro

Håll din Iphone 13 varm under vintern

Fluffigt fodral

Vi förstår att ingen vill bli påmind om den, men faktum är att vintern är på väg. Se därför till att din mobil är väl skyddad med detta fluffiga skalfodral från Nadoli. Finns för samtliga Iphone 13-modeller, men också för många av de äldre Iphone-telefonerna.

Kostar 1 043 kronor hos Amazon.se (Iphone 13 Pro Max, Iphone 13 Pro, Iphone 13 och Iphone 13 Mini)