Vi har grävt i Amazons (samt några andra handlares) digra utbud av prylar för din trädgård och hittat de bästa grejerna. Om du tecknar ett Prime-abonnemang får du hem grejerna blixtsnabbt och kan dessutom njuta av allehanda skräck på deras streamingtjänst.


Halloween

Tre meter uppblåsbart spöke

Drömmar kan gå i uppfyllelse. Som den där du har haft om att äga ett uppblåsbart spöke. Det här Halloween-spöket är 360 centimeter och du får med en inbyggd fläkt och färgglada led-lampor.

Anslut den bara till ett vanligt eluttag och spöket blåses upp direkt och automatiskt. Den inbyggda belysningen skapar en skön atmosfär för Halloween.

Pris: Kostar 1 073 kronor hos Amazon Sverige


Halloween

Köp vingar med ballonger för pengarna 

Hederliga ballonger i svart och orange med fladdermustryck. Perfekta för halloweenfesten. Ballongerna mäter i fullt uppblåst läge ca 25-30 cm i diameter. Varje förpackning innehåller 6 st ballonger.

Pris: kostar 60 kronor hos Buttericks


Halloween

Hängande spöken

Det är ju givet att du ska ha ett hängande dödskalle med armar utanför huset. Spöket är 65 centimeter och täkt av chica trasor. Ett enkelt och smidigt sätt att dekorera med till halloween.

Pris: Kostar 160 kronor hos Buttericks


Halloween

Förvandla din trädgård till en kyrkogård

Investera 300 kronor i Nuobetsy halloweendekorationer och du får ett gäng gravstenar att montera i trädgården. ”Stenarna” är tillverkade av plast och fästs med metallspikar (ingår) så att de inte ska ramla omkull. Fem stycken stenar ingår i priset.

Pris: Kostar 411 kronor hos Amazon Sverige


Halloween dekorationer trädgård

Lys upp trädgården

Klart du ska en ljusslinga med pumpor i trädgården! Den här ljuskedjan är tre meter lång och har 20 ljus. Genom att veckla upp ett gäng papper kommer du att få 20 stycken orange pumpor att klä ljusen med. Slingar har två ljuslägen: fast eller blinkande. Drivs med batterier som säljes separat.

Pris: Kostar 150 kronor hos Amazon Sverige


Halloween dekorationer trädgård

Fyll på med spöken

Vad sägs om ett 150 centimeter långt, hängande spöke med med lysande ögon som utstöter läskiga ljud? Vi tänkte väl det! Det här spöket finns i färgerna svart, rött och grått. Perfekt att hänga i trädgården eller varför inte överraska grannen genom att hänga den i dennes trädgård?

Pris: Kostar 250 kronor hos Amazon Sverige


Halloween dekorationer trädgård

Spärra av

Ingenting säger ”välkommen” lika mycket som ett avspärrningsband som varnar för radioaktivitet. Nu kan 15 meter avspärrningsband bli ditt för ringa 60 kronor.

Pris: Kostar 60 kronor hos Amazon Sverige


Halloween

Ett hem för Peter Parker

Med ett dekorativt spindelnät blir halloweenfesten/stämningen på topp. Med det här får du ett spindelnät med måtten 7 x 5,5 meter. Kronan på verket eller i det här fallet nätet, en 90 centimeter lång spindel samt en på 50 centimeter. Bägge är håriga och har röda ögon. Enligt den aningen svårtydda beskrivningen på Amazon kan det även ingå ett gäng småspindlar.

Pris: Kostar 249 kronor hos Amazon Sverige


Halloween

Lysande stubbe

Från Buttericks kan du köpa en trädstump som lyser i mörkret. Den är 45 centimeter hög och skiftar i färg. Kan vara den perfekta välkomstdekorationen på Halloween.

Pris: Kostar 100 kronor hos Buttericks


Halloween

Barn- & fågelskrämma i ett

Det är inte bara barn som behöver skrämmas under halloween. Har du ett fågelproblem lär det här utomhusspöket skrämma iväg dem. Pryder vilken tomt som helst året runt. Spöket är 70 x 40 centimeter och stången det är fäst vid är 200 centimeter.

Pris: Kostar 500 kronor hos Amazon Sverige


Halloween

Följ de blodiga stegen

Perfekt för gäster som anländer överförfriskade till festen och som behöver bruksanvisning de sista stegen innan din ytterdörr. Sex stycken fotsteg ingår i priset.

Pris: Kostar 59 kronor hos Roliga Prylar


Halloween

Skylta till festen

Om ovan fotsteg inte räcker till för att guida gästerna kanske du behöver en skylt? På Amazon kan du köpa en neonskylt för ringa 30 kronor.

Pris: Kostar 46 kronor hos Amazon Sverige


Halloween

Uppblåsbara, underbara…pumpagubbe

Visst, rubriken har inte samma klatschiga stuns som Robban Brobergs gamla dänga. Vad du får istället är en 240 centimeter uppblåsbar pumpagubbe med inbyggda led-lampor. Allt som behövs för installation som markpinnar, rep, metallspänne och luftfläkt ingår.

Pris: Kostar 530 kronor hos Amazon Sverige