Razer har nu släppt sitt rgd-utrustade munskydd Zephyr. Munskyddet är utrustat med två N95-klassade filter som fungerar både vid in- och utandning. Filtren ska hålla i tre dagar och går att byta ut.

Rgb-beslysning finns sedan externt för flärd och internt för att lysa upp bärarens ansikte. Det finns också ett par fläktar för att suga in luft och svalka ansiktet. Fläktarna ska hålla i 8 timmar på en laddning. Själva filtreringen fungerar lika bra med som utan fläktar.

Zephyr säljs tillsammans med tre uppsättningar munskydd för 100 dollar, motsvarande cirka 858 kronor. Det går även att köpa ett startpaket för 150 dollar (cirka 1285 kronor) som kommer med 33 uppsättningar filter vilket räcker för 99 dagars användning. Ytterligare 10 uppsättningar filter kostar 30 dollar. (cirka 257 kronor)

Razer klargör att Zephyr-munskyddet inte är klassat som medicinsk utrustning.

Zephyr presenterades ursprungligen under CES med arbetsnamnet "Project Hazel". Den versionen av munskyddet hade också röstförstärkare och en egen väska för batteriladdning. Något som den färdiga versionen av Zephyr inte har.

Razer Zephyr går att köpa från och med idag via Razer.com.

Läs också: 9 uvc-lampor som rengör dina prylar från smuts och bakterier