Mer om streaming:


The Suicide Squad HBO Max

The Suicide Squad

När James Gunn, regissören bakom Guardians of the Galaxy, tog över rodret på DC Comics Suicide Squad lyfte den rejält. Glöm den första filmen och se den här. Det är en färgsprakade explosion av action, humor och Sylvester Stallone som haj. Margot Robbie övertygar som Harley Quinn och backas upp av solida insatser från John Cena, Idirs Elba och vår egen Joel Kinnaman.

Genre: Action
Betyg IMDB: 7,3

Se The Suicide Squad här på HBO Max


Dune HBO Max

Dune

Andra försöket att filma Frank Herberts bok Dune. Det första försöket var ett pekoral med bland annat Sting i en av rollerna. I det senaste försöket ser vi svenska Rebecca Ferguson i en av huvudrollerna. Dune handlar om Paul Atreides, en briljant och begåvad ung man, som måste resa till den farligaste planeten i universum för att säkerställa framtiden för sin familj och sitt folk.

Ärligt talat, Dune är som surströmming, såväl bok som film, men det underlättar om du har läst boken (och gillade den). 

Genre: Science fiction
Betyg IMDB: 8,2

Se Dune här på HBO Max


Harry Potter

Alla Harry Potter-filmer

Efter att länge ha funnits hos konkurrenten C more har nu filmerna om den modiga trollkarlen Harry Potter hamnat hos HBO Max. Följ med Harry, Ron och Hermione när de besegrar basilisker, dementorer, dödsätare och resten av den onda Voldemorts påhitt under sin tid på Hogwarts.

1. Harry Potter och de vises sten
2. Harry Potter och Hemligheternas kammare
3. Harry Potter och fången från Azkaban
4. Harry Potter och den flammande bägaren
5. Harry Potter och Fenixorden
6. Harry Potter och Halvblodsprinsen
7, Harry Potter och dödsrelikerna, del 1
7, Harry Potter och dödsrelikerna, del 2

Fantastic Beasts and where to find them


Justice League

Zack Snyder’s Justice League (”The Snyder Cut”)

Den omtalade versionen av denna mastodontfilm från DC, där vi får veta ännu mer om karaktärer som Wonderwoman, Aquaman, The Flash och Batman när de måste rädda planeten från ett utomjordiskt hot. När första versionen av Justice League släpptes 2017 tyckte många att filmen inte alls stämde med Snyders ursprungliga vision. Fyra år senare kan vi nu se detta nästan fyra timmar långa alster, som det var tänkt att visas, i något udda 4:3-format. Oavsett om det här är din typ av film eller inte utlovas action med en konstnärlig touch. En viss vetskap om DC-universumet rekommenderas.

Genre: Action
Betyg IMDB: 8,2

Se Zack Snyder’s Justice League på HBO Max här


This must be the place

This Must be the Place

Sean Penn gör en fantastisk prestation som den före detta rockstjärnan Cheyenne. En dag ger han sig ut fast besluten att avsluta det han far en gång påbörjade: Att hitta en nazistisk krigsbrottsling som gömmer sig i USA. En melankolisk, stillsam och vacker film.

Genre: Drama
Betyg IMDB: 6,7

Se This Must be the Place på HBO Max här!


Brexit

Brexit: The uncivil war

Att säga att Brexit dominerar i nyhetsflödet just nu är knappast en underdrift. Var dag tycks det dyka upp någonting nytt för parlamentet att ta ställning till eller en ny konflikt att lösa. Hur hamnade vi här egentligen? I den här spelfilmen ser vi Benedict Cumberbatch i rollen som Dominic Cummings, hjärnan bakom "lämna"-kampanjen i Storbritanniens ödesdigra val där medborgarna fick rösta om de ville stanna i EU eller inte.

Genre: Biografi
Betyg IMDB: 7,0

Se Brexit på HBO Max här!

Nedan listar vi klassiska och kultförklarade titlar som helt enkelt måste ses både en och två gånger.

Indiana Jones

Alla Indiana Jones-filmer

Fram med cowboyhatten och piskan, det är ags att hänga med karismatiske arkeologen Indiana Jones ut på skattjakt efter några av historiens mest mytomspunna objekt. På HBO Max kan vi nu streama alla filmer, inklusive den nyaste från 2008 med Shia LaBeouf.

Se Raiders of the Lost Ark, The Temple Of Doom, The Last Crusade och The Kingdom of the Crystal Skull på HBO Max.