Har du ett abonnemang på Viaplay kan du se fram emot mängder av nya filmer, dokumentärer och tv-serier under den kommande månaden.

Den 24 mars visas Munch, en film som handlar om Edvard Munchs liv. Den norske konstnären gestaltas av Alfred Ekker Strande, Mattis Herman Nyquist, Ola G. Furuseth och Anne Krigsvoll.

Fem dagar senare är det dags för den tionde säsongen av Doc Martin, den brittiska serien om husläkaren Martin Ellingham (Martin Clunes) som är brutalt ärlig mot sina patienter.

Den 5 april är det premiär för Leva Life, en ny svensk originalserie där vi möter Nora, en ung journalist med en lovande framtid framför sig som får en livshotande cancerdiagnos.

Samma datum kan du se Camino, en dansk film som handlar om en ung kvinna som sagt upp kontakten med sin pappa. Men när hennes mamma dör bestämmer de båda sig för att göra en 260 kilometer lång resa på Camino de Santiago tillsammans.

Vi bjuds även på nya avsnitt av Camilla Läckbergs Strandhotellet, en serie som börjar med att Werner Gyllenmark anordnar ett 60-årskalas för sin familj, sina anställda och ärkefienden Egil Grip. I de ledande rollerna ser vi Samuel Fröler, Sofia Karemyr och Marianne Mörck.

Läs mer: Viaplay: Streaming-tjänst som går från klarhet till klarhet